Παναθηναϊκός: Νίκησε 2-1 τη δεύτερη ομάδα σε φιλικό αγώνα

Παναθηναϊκός: Νίκησε 2-1 τη δεύτερη ομάδα σε φιλικό αγώνα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη δεύτερη ομάδα σε φιλική αναμέτρηση στο Γεώργιος Καλαφάτης» νικώντας 2-1 με τα γκολ των Πούγγουρα και Βαγιαννίδη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλησε να διατηρήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς όσους παίκτες δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδας. Έτσι σήμερα στο «Γεώργιος Καλαφάτης» ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον Παναθηναϊκό Β’, όπου και αυτός κάνει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.

Τα τέρματα της αναμέτρηση πέτυχαν οι Πούγγουρας και Βαγιαννίδης για την πρώτη ομάδα, ενώ το μοναδικό γκολ της δεύτερης σκόραρε ο Εμπό.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

Την ευκαιρία να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό εν μέσω της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων, είχαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, δίνοντας φιλικό με τον Παναθηναϊκό Β’. Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Γ. Καλαφάτης», διήρκησε δύο 35λεπτα και βρήκε νικήτρια την πρώτη ομάδα με 2-1. Το σκορ άνοιξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πούγγουρας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπερνάρ.

Το 2-0 ήρθε στο 56′ από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Βαγιαννίδη, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους με κάθετη κίνηση και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία, σκόραρε. Η μείωση του σκορ ήρθε στην τελευταία φάση του αγώνα με δυνατό σουτ του Εμπό έξω από την περιοχή, το οποίο έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (36′ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ρουμπέν (36′ Σάρλια), Τρουιγιέ (36′ Γκάνεα), Μπερνάρ, Σαβιέρ, Αϊτόρ (36′ Σάντσες), Καμπετσής.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (36′ Χριστογεώργος), Ανδρικόπουλος (36′ Καραμπάς), Μαρτίνης (36′ Τερεζίου), Σιδεράς (45′ Ματσαδές), Ρόμπι (45′ Κωστόπουλος), Ηλιάδης (15′ λ.τ. Εμπό), Αθανασακόπουλος (45′ Καρβούνης), Σερπέζης (36′ Βουτσάς), Σαρδέλης (20′ λ.τ. Ταβάρες), Γκουστάβο (36′ Αλμπάνης), Αγκοστίνο (36′ Μπιλάλ).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και αποφόρτιση έκανε ο Παλάσιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ