Η απίθανη ιστορία του ESPN για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος (pic)

Η απίθανη ιστορία του ESPN για το Ολυμπιακός – Ατρόμητος (pic)

Χαμός στη Λατινική Αμερική για τον Χάμες Ροντρίγκες και τα παιχνίδια του Ολυμπιακού – Αντιδράσεις στην Κολομβία γιατί το ESPN δεν θα μεταδώσει το ματς με τον Ατρόμητο!

«Τρέλα» στην Κολομβία για τον Ολυμπιακό! Η τεράστια μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού έχει αναγκάσει τους Κολομβιανούς να ασχολούνται πλέον καθημερινά με τους Πειραιώτες και τις αναμετρήσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι ιστοσελίδες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού γράφουν συνεχώς για τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και τα παιχνίδια των πρωταθλητών, ενημερώνοντας τους Κολομβιανούς πότε θα αγωνιστεί ο Χάμες Ροντρίγκες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Πότε θα παίξει ξανά ο Χάμες Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό;», τιτλοφορείται ένα από τα δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική, με τους συμπατριώτες του Κολομβιανού αστέρα να ενημερώνουν το αναγνωστικό τους κοινό για το παιχνίδι των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης: Τελικά θα πάει κανείς στα εγκαίνια; – Οι απαντήσεις που πήρε η ΑΕΚ

«Ο Χάμες Ροντρίγκες επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Κολομβίας και θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (2/10)», αναφέρουν οι Κολομβιανοί και προσθέτουν ότι αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του 31χρονου μεσοεπιθετικού υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή. Η παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, όπως είναι απόλυτα λογικό, έχει πλέον ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον των Κολομβιανών για το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο μεταδίδεται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής μέσω του ESPN. Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο δείχνει κάθε Σαββατοκύριακο δύο παιχνίδια της Super League.

Την προηγούμενη αγωνιστική είχε μεταδώσει το ματς του Ολυμπιακού με τον Αρη και οι Κολομβιανοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντεμπούτο του Χάμες Ροντρίγκες με τα χρώματα των πρωταθλητών. Αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, το ESPN δεν θα δείξει την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με τους Κολομβιανούς να αναρωτιούνται τον λόγο.

«Γιατί δεν θα μεταδοθεί στην Κολομβία το παιχνίδι του Χάμες Ροντρίγκες», αναφέρει μια από τις ιστοσελίδες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τους Κολομβιανούς να γράφουν τους λόγους που δεν θα μπορέσουν να δουν το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και φυσικά το αγαπημένο τους παιδί να αγωνίζεται με τα χρώματα του πειραϊκού συλλόγου. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, το ESPN κάθε Σαββατοκύριακο έχει το δικαίωμα να δείξει δύο παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, οι αναμετρήσεις που θα μεταδοθούν έχουν αποφασιστεί πριν την έναρξη της Super League.

Η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό έφερε σε πρώτο πλάνο τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα μετάδοσης. Οι άνθρωποι του ESPN στην Κολομβία, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, έστειλαν επιστολή για να γίνει αλλαγή στο πρόγραμμα και να μεταδοθεί το ματς των Πειραιωτών με τον Ατρόμητο, αλλά η πρότασή τους απορρίφθηκε και έτσι το παιχνίδι δεν θα καλυφθεί από το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ