Τελικά θα πάει κανείς στα εγκαίνια; – Οι απαντήσεις που πήρε η ΑΕΚ

Τελικά θα πάει κανείς στα εγκαίνια; – Οι απαντήσεις που πήρε η ΑΕΚ

Οι απαντήσεις που εισέπραξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τους προέδρους των 13 ΠΑΕ της Super League για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Λίγες ώρες έμειναν πλέον για να ανοίξει τις πύλες της η «Opap Arena» και η ΑΕΚ να επιστρέψει και επίσημα στο σπίτι της, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο χρόνος για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου (30/9, 20:00) μετράει αντίστροφα και έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσοι και ποιοι ανταποκρίθηκαν τελικά στο κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για να παρευρεθούν σε αυτή την ιστορική μέρα για την Ένωση.

Θυμίζουμε πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ προσκάλεσε τους προέδρους των 13 ομάδων της Super League για να δώσουν το «παρών» στα εγκαίνια και είχε ζητήσει να του απαντήσουν μέχρι την Πέμπτη (29/9). Πάμε να δούμε ποιοι θα βρεθούν τελικά στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Παρασκευής…

Διαβάστε επίσης: Ερωτικό σκάνδαλο με Βέρμπιτς

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε αρνητικά στην πρόκληση της ΑΕΚ και δεν θα παραβρεθεί στα εγκαίνια της «Opap Arena».

Παναθηναϊκός: Στα εγκαίνια θα παραβρεθούν ο Α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Γ’ αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης ενώ παραμένει ανοιχτό μέχρι και την τελευταία στιγμή αν θα τα καταφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» έχει προσωπική επικοινωνία με τον Μελισσανίδη και πιθανότατα θα ενημερώσει εκείνος τον ομόλογό του στην Ένωση.

ΠΑΟΚ: Ο Μελισσανίδης επικοινώνησε προσωπικά με τον Ιβάν Σαββίδη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης των «ασπρόμαυρων» απάντησε αρνητικά αφού εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, στα εγκαίνια θα παρευρεθούν ο Γιώργος Σαββίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά οι «κίτρινοι» θα εκπροσωπηθούν από τον γενικό διευθυντή, Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Αστέρας Τρίπολης: Εκτός απροόπτου η ομάδα της Αρκαδίας θα εκπροσωπηθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena» από τον πρόεδρό της, Γιώργο Μποροβήλο.

Ατρόμητος: Ο Γιώργος Σπανός δεν αναμένεται να παρευρεθεί στα εγκαίνια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του.

Βόλος: O Αχιλλέας Μπέος απάντησε θετικά στην πρόκληση του Μελισσανίδη και θα είναι παρών στα εγκαίνια, αν και αρχικά είχε δηλώσει πως δεν θα μπορέσει.

Ιωνικός: Η οικογένεια Τσιριγώτη δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου.

Λαμία: Πιθανότατα δεν θα δώσει το «παρών» ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Λεβαδειακός: Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υπάρχει εκπροσώπηση των Βιωτών στα εγκαίνια.

ΟΦΗ: Ο Μιχάλης Μπούσης βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου και είναι η βάση των επιχειρήσεών του και δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια.

Παναιτωλικός: Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Φώτης Κωστούλας θα καταφέρει να βρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια.

* Μία ξεχωριστή παρουσία που αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του το νέο γήπεδο της ΑΕΚ είναι ο επί χρόνια διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ