Ερωτικό σκάνδαλο με Βέρμπιτς

Ερωτικό σκάνδαλο με Βέρμπιτς

Χαμός στη Σλοβενία με προσωπικές φωτογραφίες του 28χρονου εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, να αναρτώνται στο Instagram.

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, με προσωπικές φωτογραφίες του να αναρτώνται στο Instagram!

Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού βρίσκεται αντιμέτωπος με συκοφαντικές κατηγορίες, αφού στις φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν σε ανώνυμο λογαριασμό στο Instagram, εμγανίζεται να… περνάει καλά με άγνωστες γυναίκες.

Διαβάστε επίσης: Στα εγκαίνια της «Opap Arena» Γ. Σαββίδης και Γκαγκάτσης

Το θέμα είναι πως το προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως το περιστατικό συνέβη ανάμεσα στα δύο παιχνίδια της Σλοβενίας με τη Νορβηγία και τη Σουηδία για το Nations League, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας.

Η πρώην σύντροφος του 28χρονου άσου, Αλβίνα Λάλι, δεν άφησε ασχολίαστες τις εν λόγω φωτογραφίες, γράφοντας σε Instastory: «Στην Εθνική μας ομάδα, αυτό θα σήμαινε σίγουρα αποπομπή. Αυτά είναι άσχημα πράγματα, παιδιά. Ντροπή σου, Βέρμπιτς».

Από την πλευρά του ο Βέρμπιτς διέψευσε κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκε αντιεπαγγελματικά, τονίζοντας ότι: «Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δημοσιοποιήθηκαν από την πρώην σύντροφο του, τη μητέρα του παιδιού μου. Το υλικό είναι πολύ παλιό. Όλα έγραψε είναι ένα καθαρό ψέμα». Ωστόσο, η Αλβίνα Λάλι αρνήθηκε ότι είναι η υπαίτιος για τη διαρροή των φωτογραφιών.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σλοβενίας, Κέκο, ενημερώθηκε για το περιστατικό και ήρθε σε επικοινωνία με τον παίκτη του, ενώ τον χρησιμοποίησε κανονικά στο παιχνίδι με τη Σουηδία, δείχνοντας του εμπιστοσύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ