Περιμένει Χουάνγκ ο Μίτσελ – Δεν προπονήθηκε λόγω κούρασης – Δύσκολα ο Χάμες

Περιμένει Χουάνγκ ο Μίτσελ – Δεν προπονήθηκε λόγω κούρασης – Δύσκολα ο Χάμες

Ο Μίτσελ περιμένει σήμερα να μάθει εάν θα μπορεί να υπολογίζει τον Χουάνγκ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δύσκολα ο Κολομβιανός.

Ο Μίτσελ έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά στον Ολυμπιακό και προετοιμάζει την ομάδα του για το πρώτο της παιχνίδι στην επιστροφή του. Η κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ατρόμητο αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ισπανού τεχνικού και της ομάδας του. Με τη νίκη να είναι αδιαπραγμάτευτη.

Βεβαίως, σε αυτή την προσπάθεια ο 59χρονος προπονητής έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από νέα προβλήματα, τα οποία τον αναγκάζουν να αλλάξει εν μέρει τα πλάνα του. Συγκεκριμένα, εκτός των Ρέτσου, Μπα, και Ουί-Τζο Χουάνγκ, που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών, ο Μίτσελ δεν είναι βέβαιος εάν θα έχει κόντρα στους Περιστεριώτες ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που υπολόγιζε για το αρχικό σχήμα. Ο λόγος για τον Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος γύρισε κουρασμένος και με ελαφριές ενοχλήσεις από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νοτίου Κορέας. Αλλά και τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στη γάμπα, από χτύπημα που δέχθηκε κατά την παρουσία του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κολομβίας.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κασάμι (pic)

Η συμμετοχή και των δύο στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση στην οποία θα εμφανιστούν σήμερα, στην τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα (16:00).

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ φαίνεται διατεθειμένος να βάλει πολύ σύντομα τον Μαρσέλο στην αγωνιστική εξίσωση του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ συμμετείχε σε ολόκληρη τη χθεσινή προπόνηση, έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν έκρυψε ότι θέλει να μπει άμεσα στα παιχνίδια. Ισως και από την αναμέτρηση με την ομάδα του Κόλμαν. Εστω και ως αλλαγή. Κάτι, ωστόσο, που θα αποφασιστεί από τον Μίτσελ την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, στις δοκιμές που έγιναν στο χθεσινό πρόγραμμα δεν έγινε σαφές ποιους υπολογίζει ο νέος προπονητής για την 11άδα της Κυριακής. Οι μόνοι σίγουροι είναι οι Σισέ, Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας, αλλά και ο Εμβιλά στο «6». Ολοι οι υπόλοιποι «παίζονται». Με τον Ελ Αραμπί, πάντως, να έχει προβάδισμα έναντι του Μπακαμπού στην επίθεση. Ενώ και ο Μπιέλ φαίνεται ότι θα ξεκινήσει. Είτε στο «10» είχε στα άκρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ