Σταϊκούρας για «Opap Arena»: «Σημαντική μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και την ΑΕΚ»

Σταϊκούρας για «Opap Arena»: «Σημαντική μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό και την ΑΕΚ»

Ο Χρήστος Σταϊκούρας μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο χαρακτήρισε «στολίδι», ενώ τόνισε ότι η χθεσινή μέρα ήταν σημαντική τόσο για τον ελληνικό αθλητισμό όσο και για την Ένωση.

Μεταξύ άλλων πολιτικών προσώπων της χώρας, το παρών στα εγκαίνια της «Opap Arena» έδωσε Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός οικονομικών χαρακτήρισε «στολίδι» το νέο σπίτι της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ τόνισε ότι η χθεσινή μέρα ήταν σημαντική τόσο για τον ελληνικό αθλητισμό όσο και τον Δικέφαλο.

Διαβάστε επίσης: Περιμένει Χουάνγκ ο Μίτσελ – Δεν προπονήθηκε λόγω κούρασης – Δύσκολα ο Χάμες

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είναι γνωστό ότι είμαι ΑΕΚτσής. Θα πάω και σήμερα στη Λαμία, που παίζει με τον Λεβαδειακό…

Χθες ήταν μία σημαντική μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για μία ιστορική ομάδα της χώρας, όπως είναι η ΑΕΚ. Πραγματικά αυτό το γήπεδο είναι στολίδι για τη χώρα. Είναι σημαντικό η χώρα να έχει καλά γήπεδα. Ανεβαίνει η ποιότητα του αθλητισμού, αναβαθμίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα χθες είχαμε την τύχη να δούμε πολύ σημαντικές πτυχές της πατρίδας μας, κυρίως του προσφυγικού ελληνισμού. Και αυτό είναι σημαντικό σε αυτό το γήπεδο θα αποτυπώνονται αυτές οι στιγμές στις επόμενες γενιές μέσα από τα μουσεία της ομάδας και του προσφυγικού ελληνισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ