Αλλαξε νούμερο ο Πασχαλάκης – Τέλος το «9», πήρε άλλο…

Αλλαξε νούμερο ο Πασχαλάκης – Τέλος το «9», πήρε άλλο…

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισε να αλλάξει αριθμό φανέλας και πλέον δεν θα φοράει το «9» που είχε επιλέξει αρχικά, αλλά το «91».

Η επιλογή που έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, να επιλέξει τον αριθμό «9» για τη φανέλα του στον Ολυμπιακό, προκάλεσε έκπληξη και πολλές συζητήσεις. Ωστόσο, αυτή η επιλογή κράτησε μόνο μία ημέρα. Καθώς από σήμερα ο 33χρονος γκολκίπερ άλλαξε και θα αγωνίζεται με άλλον αριθμό.

Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης αποφάσισε να αφήσει στην άκρη το «9» και τελικά θα αγωνίζεται φορώντας στη φανέλα του τον αριθμό «91». Κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ελληνας γκολκίπερ ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό φορώντας τον ίδιο αριθμό που είχε και στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, το «31» είναι αριθμός που έχει επιλέξει ο Ογκμουντουρ Κρίστινσον και έτσι αναζητούσε εναλλακτική. Πλέον, κατέλληκε στο «91».

Ο Πασχαλάκης έχει ήδη ενταχθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Μάλιστα την Παρασκευή αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε διπλό με τους νέους του συμπαίκτες. Με βάση, μάλιστα, όσα υποστηρίζουν στο Ρέντη, είναι σε καλή σωματική και φυσική κατάσταση και είναι στη διάθεση του Μίτσελ ακόμη και από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Εάν ο Ισπανός θα αποφασίσει να βάλει τον έμπειρο πορτιέρο στην τελική 20άδα θα φανεί μετά το τέλος της σημερινής, τελευταίας προπόνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ