Βόμβα στον ΠΑΟΚ – «Σκοτωμός» Λουτσέσκου – Πάμπλο Γκαρσία λόγω… Κουαλιάτα – Παρέμβαση Σαββίδη από το Ροστόφ!

Βόμβα στον ΠΑΟΚ – «Σκοτωμός» Λουτσέσκου – Πάμπλο Γκαρσία λόγω… Κουαλιάτα – Παρέμβαση Σαββίδη από το Ροστόφ!

Ο Πάμπλο Γκαρσία επέκρινε τον τρόπο που ο Λουτσέσκου χρησιμοποιεί τον Νικολάς Κουαλιάτα και τα μαχαίρια μιας σχέσης μίσους, βγήκαν από τις θήκες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει ξεχάσει όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2021. Δεν έχει ξεχάσει το γεγονός ότι, αν και κατέκτησε το Κύπελλο και παρότι του είχαν υποσχεθεί την… καρέκλα του πρώτου προπονητή του ΠΑΟΚ, τελικά την έδωσαν στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Και όποτε βρίσκει ευκαιρία, επιβεβαιώνει πως τα αισθήματά του και οι σκέψεις του δεν έχουν παρεκκλίνει ούτε… εκατοστό. Με τις πρόσφατες δηλώσεις του, για τον Νικολάς Κουαλιάτα, να ρίχνουν βόμβα στο εσωτερικό του Δικεφάλου. Με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να επέμβει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Πριν από λίγες ημέρες ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sfina.gr. Εκεί, λοιπόν, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την κατάσταση του 23χρονου Ουρουγουανού, Νικολάς Κουαλιάτα, ο οποίος δεν έχει κάνει ακόμη… σεφτέ στο πρωτάθλημα, μετά τις δύο πρώτες συμμετοχές του, στα παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας. Τι είπε ο Γκαρσία και έγινε χαμός;

Αυτα: «Ο Κουαλιάτα έφυγε πολύ μικρός από την πατρίδα του και ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής. Από εκεί και μετά, από την στιγμή που τον απέκτησαν τον παίκτη, σίγουρα θα ξέρουν τους λόγους που τον απέκτησαν. Θα χρειαστεί τον χρόνο του να δείξει ποιος είναι, χρειάζεται υπομονή, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά από τον ίδιο για να δείξει αυτά που θέλει στο γήπεδο. Τον είχα σε δυο φιλικά, είμαστε φίλοι, δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του, ίσως με τον καιρό παίξει στην θέση του και να δείξει τις ικανότητες που έχει».

Ειδικά το τελευταίο σκέλος της απάντησης του «Ινδιάνου», άναψε το φυτίλι της σχέσης (τουλάχιστον) αντιπάθειας που υπάρχει με τον Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο να μην αφήνει να πέσει κάτω η… προσβολή που αισθάνθηκε από την εσωτερική κριτική. Ο Ραζβάν ενημέρωσε τη διοίκηση και ζήτησε να γίνουν τα δέοντα. Να τον «μαζέψουν» με λίγα λόγια. Ειδάλλως ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε απάντηση με τον δικό του τρόπο (σ.σ. δεν αποκλείεται να το κάνει, είναι γνωστό ότι δεν ξεχνάει εύκολα τέτοια πράγματα).

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΥΠΕΡ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Ο Λουτσέσκου έγινε έξαλλος, αλλά το ίδιο συνέβη και με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Β επέλεξε να κάνει τέτοιοι τύπου κριτική σε αυτόν της πρώτης ομάδας, εξωτερικεύοντας τις διαφορές τους. Οι παρεμβάσεις έγιναν και από τις δύο πλευρές και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε παρέμβαση και από το Ροστόφ. Με τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη να στέλνει «μήνυμα» στον «Ινδιάνο» να σταματήσουν οι εσωτερικές έριδες. Μήνυμα που πήγε και σε άλλους παραλήπτες, με αφορμή τον Γκαρσία.

Βεβαίως, το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά. Και αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφωνούν ακόμη και οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί του Δικεφάλου. Οι οποίοι επισημαίνουν πως «…ο Πάμπλο τις απόψεις του, οφείλει να τις κρατάει για τον εαυτό το» και πως «άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, αλλά όταν διαταράσσονται η ενότητα της κοινότητας, δημιουργείται εκνευρισμός στο εσωτερικό της ομάδας». Με την ενόχληση να έχει να κάνει και με το ύφος των δηλώσεων. Τον κυνισμό του Γκαρσία, σε ένα θέμα που σίγουρα γνώριζε ότι θα ταρακουνούσε το εσωτερικό του ΠΑΟΚ.

ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ

Το πιο ωραίο, μάλιστα; Ο περίγυρος του ΠΑΟΚ «καρφώνει» τον Πάμπλο Γκαρσία και τον… αδειάζει για όσα είπε αναφορικά με τη θέση του Κουαλιάτα. Και ο λόγος; Στα δύο φιλικά που τον χρησιμοποίησε, τον έβαλε τη μία φορά 10άρι και την άλλη εξτρέμ… Κάτι που δείχνει ότι μάλλον ούτε ο ίδιος ξέρει ποια είναι η καλή θέση του…

Πλέον, είναι σαφές ότι ο ψυχρός πόλεμος που μαίνεται από το περασμένο καλοκαίρι, μεταξύ Λουτσέσκου και Πάμπλο Γκαρσία δεν θα λήξει εάν κάποιος εκ των δύο δεν βρεθεί εκτός ομάδας. Μένει να φανεί στο τελικό μπρα ντε φερ ποιος θα είναι ο νικητής. Με τον Ουρουγουανό, πάντως, να χάνει έδαφος στα μάτια του Σαββίδη με όσα είπε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ