Super 3 για Μπέο, Μελισσανίδη και… μπανανόφλουδα – Ξεκάθαρο μήνυμα (pic)

Super 3 για Μπέο, Μελισσανίδη και… μπανανόφλουδα – Ξεκάθαρο μήνυμα (pic)

Αιχμηρή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο και της απόφασης του Μπέου να μην δώσει εισιτήρια στους «κίτρινους».

Ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να μην δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, προκαλώντας την οργή των οργανωμένων οπαδών των «κίτρινων».

Ο Super 3 συγκεκριμένα, εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση, με αναφορά και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, καλώντας τον κόσμο της ομάδας στον κεντρικό σύνδεσμο για να δουν όλοι μαζί το ματς.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρόδου 72-67: Με το… ζόρι στον τελικό οι «πράσινοι» (vids)

Η ανακοίνωση του Super 3:

«Σαν SUPER 3 και σαν λαός του ΑΡΗ έχουμε δείξει άπειρες φορές τα διαπιστευτήρια μας.

Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Η συνεχής πρόκληση από μια μαριονέτα του συστήματος που λέγεται Αχιλλέας Μπέος φέτος δε θα μας συγκινήσει… Όλοι θυμόμαστε το περσινό σόου, που ενώ πούλησε εισιτήρια στον κόσμο, ξαφνικά έκλεισε τα εκδοτήρια και με το έτσι θέλω είπε δε μπαίνει κανείς.

Φέτος λοιπόν δε σκοπεύουμε να πατήσουμε την μπανανόφλουδα του. Το πλάνο και ο σκοπός του είναι φυσικά γνωστός. Να τιμωρηθεί ο ΑΡΗΣ ο οποίος όλος τυχαίως την άλλη Κυριακή υποδέχεται στο Χαριλάου την Κούλα του αδελφικού του φίλου Μελισσανίδη. Δυστυχώς για εσάς δε σκοπεύουμε να σας κάνουμε τη χάρη…

Καλούμε λοιπόν όλο το λαό του ΑΡΗ να μη φάει τον παπά του συγκεκριμένου κυρίου, γιατί η μόνη κατάληξη της όλης υπόθεσης θα είναι να δεθεί κόσμος της ομάδας με τον περιβόητο αθλητικό νόμο και φυσικά να τιμωρηθεί η ομάδα μας. Αυτοί που στο τέλος θα τρίβουν τα χέρια τους είναι οι μπάτσοι και το υπόλοιπο σύστημα…

Εμείς δίνουμε το ραντεβού μας στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ SUPER 3, να ψήσουμε, να γουστάρουμε όλοι μαζί και να δούμε την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ να δίνει άλλο ένα μάθημα στην ομάδα του Μπεου. Ραντεβού από νωρίς στο σύνδεσμο…

ΥΓ: Καλούμε επιτέλους την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες τις και να δώσει στις ομάδες ποσοστό μετακίνησης για τον κόσμο.

Αυτή η αρρωστημένη κατάσταση υπάρχει μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξεκινάμε για να πάμε σε εκτός έδρας, ξοδεύοντας αρκετά λεφτά σε πολύ δύσκολες εποχές, χωρίς να ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να δούμε την ομάδα μας και πολλές φορές αναγκαζόμαστε να γυρίσουμε πίσω άπραγοι όπως στην Τρίπολη.

Δε μπορεί ο κάθε Μπέος και ο κάθε Μποροβήλος να αποφασίζουν με το έτσι θέλω να μην υπάρχουν φιλοξενούμενοι, ενώ οι ομάδες τους έχουν το γήπεδο άδειο χωρίς κόσμο…

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ