Άρης: Τα διλήμματα του Πάρντιου

Άρης: Τα διλήμματα του Πάρντιου

Ο Άγγλος τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για συγκεκριμένες θέσεις στην ενδεκάδα, ενόψει του αυριανού (2/10) εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (2/10) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο θα ολοκληρωθεί με την πρωινή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή. Ο Άγγλος τεχνικός, πάντως, έδειξε με τις δοκιμές που έκανε ότι δεν έχει αποφασίσει, ακόμα, για όλες τις θέσεις στο βασικό σχήμα, ενώ δεν πρόκειται να αλλάξει το 4-2-3-1.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε τόσο τον Ενκουλού, όσο και τον Πίρσμαν στο κέντρο της άμυνας και φαίνεται ότι θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.

Διαβάστε επίσης: Γκρίνια στο Παρίσι με τον… τουρίστα Μέσι: Σε τρεις μήνες έκανε ταξίδια 150 χρόνων! (pic)

Ακόμα, οι Ιτούρμπε και Πάλμα διεκδικούν θέση στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, με τον πρώτο, πάντως, να έχει το προβάδισμα. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δοκιμάστηκε, πάντως και στην κορυφή της επίθεσης.

Αντίθετα, ξεκάθαρα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα, πλέον, σε ότι αφορά τα αμυντικά χαφ, καθώς ο Νταμπό κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί δίπλα στον Ντιόπ, με τον Γκαρσία να μένει στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ