ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με αρκετές γκέλες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ και αυτό οδήγησε στην απόλυση του κόουτς Κορμπεράν, μετά και το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα (1-2) στην έδρα του Άρη. Στον απόηχο των μεγάλων μεταγραφών των Μαρσέλο, Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού, Σαμασέκου, αλλά και του Πασχαλάκη και την έλευση του Μίτσελ στον πάγκο, οι ερυθρόλευκοι στοχεύουν σε επιστροφή στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο. Μεσοβδόμαδα, υπάρχει βέβαια και ο πολύ κρίσιμος αγώνας με αντίπαλο την Καραμπάχ για του Γιουρόπα Λιγκ, που αναμένεται να κρίνει πολλά αναφορικά με το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ατρόμητος μετρά δύο νίκες στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (2-2-1) στη φετινή Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα ξεκίνησε με νίκη απέναντι στον ΟΦΗ (3-1), πριν έρθει η ήττα από τον ΠΑΟΚ (1-2) και η ισοπαλία απέναντι στον Παναιτωλικό (1-1). Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού (4-1), την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία σε αγώνα με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Δεν υπήρχε ρυθμός στο ματς, με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιο κοντά –αλλά χωρίς αποτέλεσμα- στο γκολ.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο είναι προγραμματισμένο για τις 16:00 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live Streaming | Μίτσελ: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενθουσιασμένος για τον Μαρσέλο, ο Χάμες επέστρεψε με πρόβλημα»

Στην ανυπομονησία του κόσμου του Ολυμπιακού να δει τον Μαρσέλο να αγωνίζεται με τα Ερυθρόλευκα μίλησε ο Μίτσελ, καθώς αναφέρθηκε και σε ένα πρόβλημα που αποκόμισε ο Χάμες με την εθνική Κολομβίας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μαρσέλο ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε σε ισπανικό Μέσο για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ και την «τρέλα» του Ερυθρόλευκου λαού. Ο Ισπανός αναφέρθηκε στη μεγάλη ανυπομονησία που υπάρχει στο στρατόπεδο των Πειραιωτών να δουν τον Μαρσέλο να αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι, καθώς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero» και για τη δική του επιστροφή στο μεγάλο Λιμάνι.

«Δεν μπορείτε να φαντασθείτε πώς είναι ο Μαρσέλο εδώ για τον κόσμο. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με όλους. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του. Του έχω πει, ότι πρέπει να είναι καλά, δεν μπορεί να παίξει με κανέναν άλλο τρόπο, ενώ ο Χάμες επέστρεψε με ένα πρόβλημα μετά το διάλειμμα των εθνικών.

Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος γιατί είμαι παθιασμένος με το επάγγελμά μου, έχω πάθος με την προπόνηση. Δεν έγινα προπονητής για να προπονώ μεγάλες ομάδες, αλλά έχω προετοιμασθεί σε περίπτωση που κάποιος με καλέσει.

Αυτοί που διοικούν, έχουν τους συνεργάτες τους. Είναι κοντά στους ανθρώπους με τους οποίους έχουν συνεργασθεί. Εάν ο Ραμόν Μεντόζα ήταν πρόεδρος όταν άφησα το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα είχα γίνει προπονητής ή αθλητικός διευθυντής. Κοιτάξτε την περίπτωση του Ζιντάν που έφτασε στο πρώτη ομάδα με τον Φλορεντίνο και κατέκτησε τρία Champions League».

«Ο κόσμος ήταν εξαιρετικά ευγενικός μαζί μου, είμαι σε έναν καλό σύλλογο και σε ένα καλό πρωτάθλημα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ