ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ο ΟΦΗ τα πηγαίνει πολύ άσχημα από την αρχή της χρονιάς. Με απολογισμό τριών ηττών σε τέσσερις αγώνες (1-0-3). Την τελευταία αγωνιστική ήρθε η απώλεια από τον Παναιτωλικό (1-2) ενώ λίγο νωρίτερα είχε φτάσει στην παρθενική νίκη του, απέναντι στον Βόλο. Απαιτητική αποστολή απέναντι στον ΠΑΟΚ, αν και αγωνίζεται εντός έδρας, αφού δεν πείθει αγωνιστικά.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο ΠΑΟΚ δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό σημαίνει πως φέτος πρέπει να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα του στη Σούπερ Λιγκ, δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό (εντός) και έτσι ξεκίνησε ιδανικά τη χρονικά. Απέναντι στον Ατρόμητο, κινδύνεψε αλλά πήρε έστω και δύσκολα το 2-1, πριν πάει στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στον Άρη. Εκεί, αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς να φτάσει σε γκολ (0-0).

Η 3 η νίκη σε τέσσερις αγώνες ήρθε απέναντι στη Λαμία (1-0). Με ρεκόρ 3-1-0 στη φετινή Σούπερ Λιγκ, υποδέχεται τη Λαμία πριν ξεκινήσει ο απαιτητικό Οκτώβρης των ντέρμπι, μετά τη διακοπή.

Διαβάστε επίσης: Τα διαμαντάκια του Ολυμπιακού Β που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και η… μονιμοποίηση Λαλά, Γιάννη Μασούρα!

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 της Κυριακής.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν στο να χτίζουμε τη νοοτροπία που θέλουμε»

Στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Λαμία στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Περιμέναμε παιχνίδι μάχης, η ομάδα της Λαμίας ήταν μία από τις καλύτερες τους στα τελευταία πέντε χρόνια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε γρήγορα τη μπάλα, ήμασταν λίγοι αργοί και δεν είχαμε κυκλοφορία αλλά σκοράραμε. Στο δεύτερο έπρεπε να σκοράρουμε άλλες τρεις φορές κλείνοντας το ματς, να μην φτάσουμε σε ένα οριακό σημείο»

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για την αλλαγή προσώπων και αν έφερε αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού: «H κατοχή της μπάλας για ώρα οδήγησε τη Λαμία στο να χάσει την φρεσκάδα της. Έτρεξαν στο πρώτο ημίχρονο και κατανάλωσαν ενέργεια, στο δεύτερο δεν υπήρχε φρεσκάδα και ήταν φυσιολογικό να πέσουν.

Θεωρώ λοιπόν ότι έγινε συνολική δουλειά στη διαχείριση και κυκλοφορία της μπάλας. Θα είναι παιχνίδια που δεν θα καταφέρνουμε να σκοράρουμε νωρίς, τέτοια μας βοηθούν να χτίζουμε μια νοοτροπία σε καταστάσεις που είναι πιο δύσκολες, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες στην προσπάθεια που κάνουμε οπότε κρατάμε αυτό».

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ