ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό σημαίνει πως φέτος πρέπει να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Με ρεκόρ 3-2-0 και χωρίς να εντυπωσιάσει σε κανένα ματς, βρίσκεται στη 2 η θέση της βαθμολογίας κάτω από τον Παναθηναϊκό που συνεχίζει αλάνθαστος. Την αγωνιστική που προηγήθηκε της διακοπής, έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ, στην Κρήτη, πληρώνοντας μια ολιγωρία της άμυνας στα τελευταία λεπτά.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε σκληρά αλλά δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως έκανε πιο νωρίς την προετοιμασία του βέβαια και ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες όπως οι Βέρμπιτς, Σποράρ, Τσέριν, ενώ κλείδωσε και την απόκτηση του Βραζιλιάνου Μπερνάρντ. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, φέτος. Επίσης, μετά το τρίποντο επί του ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) πριν από τη διακοπή για το παράθυρο των Εθνικών το κλίμα είναι
ιδανικό, ενώ εντάχθηκαν και οι Τσοκάι, Τρουιγέ που αποκτήθηκαν στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Πρώτο ντέρμπι της σεζόν, για τους πράσινους, στην Τούμπα.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 της Κυριακής.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λουτσέσκου: «Είμαι απογοητευμένος – Χάσαμε τόσες ευκαιρίες»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την εξέλιξη που είχε το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε στην κάμερα της Cosmote TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν απογοητευμένος από την εξέλιξη του ματς και από τις ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του και δεν καθάρισε το ματς.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες στα δύο ημίχρονα για να κλείσουμε το παιχνίδι, ο ΟΦΗ είχε τρεις ευκαιρίες και πίεσε. Το παιχνίδι ήταν υπό τον έλεγχό μας αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, ειδικά όταν έχεις τόσες ευκαιρίες για να κάνεις δεύτερο γκολ».

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς: «Κερδίσαμε δίκαια…»

Ο Παναθηναϊκός έκανε εύκολα το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα με το 3-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο στην Cosmote TV για μία δίκαιη νίκη.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

«Κερδίσαμε δίκαια. Το σκορ και το παιχνίδι δεν ήταν πλήρης εικόνα. Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ο ΠΑΣ ήταν πίσω από τη μπάλα, βρήκαμε γκολ από στημένες φάσεις, δεν ήταν εύκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν πολύ σημαντική η πέμπτη νίκη. Δε σημαίνει κάτι η πρώτη θέση. Παίξαμε στην έδρα μας τα περισσότερα παιχνίδια. Σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος ανταποκριθήκαμε καλά. Είναι αρχή, είχαμε τα τέσσερα παιχνίδια στη Λεωφόρο και ξέρετε πως εδώ πάντα πάμε καλά με τον κόσμο δίπλα μας».

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας
ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ