Στον πλανήτη… Αιτόρ όλα είναι πράσινα!

Στον πλανήτη… Αιτόρ όλα είναι πράσινα!

Ο Αιτόρ με τα 7 γκολ σε 6 παιχνίδια στην φετινή σεζόν οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε μονοπάτια... τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Τούμπα νικηφόρα αφού με πρωταγωνιστή τον Αιτόρ έφερε τούμπα το ματς και ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ που προηγήθηκε νωρίς στο ματς με τον Ολιβέιρα.

Ο Ισπανός εξτρέμ δείχνει ότι είναι ο ηγέτης της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Σέρβο τεχνικό να του έχει δώσει τα «κλειδιά» της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Εκείνος τον έχει αποζημιώσει αφού στα 6 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στη Superleague έχει πετύχει 7 τέρματα με τα περισσότερα από αυτά να κρίνουν νίκες και βαθμούς ενώ συμμετέχει και στο δημιουργικό κομμάτι αφού έχει και 2 ασίστ.

Οι αριθμοί αυτοί τον κατατάσσουν ως τον πιο επιδραστικό παίκτη του πρωταθλήματος και πλέον πολλές ομάδες τον βάζουν στην μεταγραφική τους λίστα αφού εάν δεν ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό έως το τέλος του έτους θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ως ελεύθερος.

Το κρεσέντο του ξεκίνησε την πρώτη αγωνιστική όταν ο Παναθηναϊκός με πέναλτι ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο που του έβαλε ο Ιωνικός σε μια νίκη αγχωτική αλλά παράλληλα ένα ξεκίνημα με το δεξί που όλες οι ομάδες το επιζητούν.

Εκεί όμως που έδωσε ρέστα ήταν με τον ΠΑΣ Γιάννινα που με δύο τέλειες εκτελέσεις φάουλ έκανε ένα ακόμα «πάρτι» στη Λεωφόρο με το τελικό 3-0 να έχει την υπογραφή του.

Στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ήταν και πάλι εκεί όταν ισοφάρισε το ντέρμπι σε 1-1 με την ΑΕΚ και μετά ο Σπόραρ έδωσε την νίκη με ανατροπή στο πρώτο δυνατό τεστ της φετινής σεζόν.

Όμως ο Αιτόρ βγάζει μάτια και σήμερα ήταν καθοριστικός και με δύο γκολ έδειξε πως ο Παναθηναϊκός έχει βάλει πλώρη για πρωταθλητισμό με τον Ισπανό να είναι ο απόλυτος σταρ.

Η συνέχεια θα δείξει ότι αν αυτές οι εμφανίσεις θα είναι η κανονικότητα ή απλά μια φωτοβολίδα. Το σίγουρο είναι όμως πως ο Ισπανός εξτρέμ είναι στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του αφού με τις εμφανίσεις του έχει δώσει στο Τριφύλλι 12 βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ