«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Καλύτερη μεταγραφή να φύγεις Ιβάν»

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Καλύτερη μεταγραφή να φύγεις Ιβάν»

Αναβρασμός επικρατεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ζητούν να φύγει ο Λουτσέσκου και ψάχνουν τον Σαββίδη.

Ο ΠΑΟΚ παρότι κατάφερε να προηγηθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στην «Τούμπα» τελικά είδε τους Πράσινους να ανατρέπουν την κατάσταση και να φεύγουν εκείνοι με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως ήταν λογικό, έπειτα από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, οι φίλοι του «Δικεφάλου του βορρά» αποδοκίμασαν πολύ παίκτες, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως το… βαρύ κλίμα δεν τελειώνει εκεί καθώς τα λαϊκά… δικαστήρια συνεχίστηκαν και μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ο κόσμος των «ασπρόμαυρων» ξέσπασε κατά πάντων, ζητώντας την απόλυση του Ραζβάν Λουτσέσκου και την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ αρκετοί αναζητούσαν τον Ιβάν Σαββίδη καταλογίζοντάς του πως έχει παρατήσει την ομάδα.

«Απροστάτευτη η ομάδα από παντού», «παρατημένη η ομάδα εδώ και δύο χρόνια», «μοναδική ευθύνη για αυτή την εικόνα έχει η διοίκηση», «η καλύτερη μεταγραφή είναι να σηκωθείς να φύγεις Ιβάν», είναι μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ