Πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει με το απόλυτο μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει με το απόλυτο μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Το βατό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι την ενδέκατη αγωνιστική και το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ούτε στην Τούμπα σταμάτησε το «τρένο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφού ο Παναθηναϊκός πέρασε με ανατροπή από την έδρα του ΠΑΟΚ και φιγουράρει την κορυφή της βαθμολογίας με το 6/6. Ξεκίνημα βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα κάθε οπαδού των «πράσινων», με την κουβέντα για τίτλο βέβαια να έχει φουντώσει, έστω κι αν ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός πως σε αυτές τις έξι νίκες οι δύο είναι σε ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, και μάλιστα με ισάριθμες ανατροπές. Σε συνδυασμό και με τις απώλειες των άλλων μεγάλων του πρωταθλήματος, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος βρίσκονται ήδη στο +7 από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και στο +9 από την Ένωση που έχει ματς λιγότερο κόντρα στον Ιωνικό.

Διαβάστε επίσης: Πλήγμα στον Ολυμπιακό με Ελ Αραμπί – Επιβεβαιώθηκε η ζημιά στο γόνατο, μένει 2 με 3 εβδομάδες εκτός

Με μία ματιά στο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών θα διαπιστώσει κανείς πως μέχρι το ντέρμπι αιωνίων της ενδέκατης αγωνιστικής στη Λεωφόρο, ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για 10/10 από τους «πράσινους». Σαφώς και ο Γιοβάνοβιτς με τους ποδοσφαιριστές του δεν μπορούν να κάνουν τέτοιες σκέψεις καθώς είναι ορατός ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού, ωστόσο δεν είναι ψέμα πως τα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν είναι βατά.

Για την έβδομη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης, την όγδοη ταξιδεύει στη Λαμία για το ματς με την τοπική ομάδα, την ένατη φιλοξενεί τον Άρη και την δέκατη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον Βόλο. Ματς που κρύβουν μεν παγίδες, αλλά που έχουν ξεκάθαρο φαβορί τους «πράσινους».

Την ώρα μάλιστα που οι ανταγωνιστές θα έχουν και μεταξύ τους ντέρμπι όπου οι βαθμολογικές απώλειες θα είναι αναπόφευκτες. Την έβδομη αγωνιστική υπάρχει το Άρης-ΑΕΚ, την όγδοη το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και τη δέκατη το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ