Γιατί ο Μπακαμπού ευχαρίστησε Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά… (Vid)

Γιατί ο Μπακαμπού ευχαρίστησε Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά… (Vid)

Ποιός είναι ο λόγος που ο Σεντρίκ Μπακαμπού ευχαρίστησε τους Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά για το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού κέρδισε τις εντυπώσεις στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου έκανε ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Γαλλο-κονγκολέζος φορ σημείωσε δύο τέρματα, ενώ συνολικά ήταν μέσα στις φάσεις και πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση.

Μετά το τέλος του ματς, ο Μπακαμπού μίλησε για την εμφάνιση του και τα γκολ που πέτυχε και τόνισε ότι αν δεν είχε τη στήριξη των συμπαικτών του δεν θα κατάφερνε τίποτα, ευχαριστώντας τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Ματιέ Βαλμπουενά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Olympiacos TV: 

«Είμαι επιθετικός και ο ρόλος μου στην ομάδα είναι να βάζω γκολ. Όμως χωρίς τη δουλειά των συμπαικτών μου, δεν μπορώ να σκοράρω. Επομένως θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και ιδιαίτερα τον Γιουσέφ που δυστυχώς τραυματίστηκε και το Ματιέ που μου έδωσε σήμερα την ασίστ.

Το ξεκίνημα της σεζόν ήταν δύσκολο και σήμερα ξέραμε πως ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε να αποκτήσουμε σιγουριά. Βάλαμε γκολ, δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι μας. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος Σύλλογος και πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια που παίζει.

Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς που μας υποστηρίζουν! Ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και εμείς θα προσπαθήσουμε από το γήπεδο να τους κάνουμε υπερήφανους».

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ