Ζαμπά: «Δεν περιγράφονται αυτά που έζησα στον ΠΑΟΚ»

Ζαμπά: «Δεν περιγράφονται αυτά που έζησα στον ΠΑΟΚ»

Ο Λέο Ζαμπά που πλέον αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε την ομάδα και τον κόσμο μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ΠΑΟΚ πριν από μία εβδομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Λέο Ζαμπά, με τις δύο πλευρές να παίρνουν ομόφωνα την απόφαση αυτή.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικό θέλησε να αποχαιρετήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» και φιλάθλους του, κάνοντας μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης φάσης

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ζαμπά:

«Κάποιες αποφάσεις στη ζωή είναι δύσκολο να τις πάρεις. Κάποιες στιγμές είναι αξέχαστες και κάποιες ιστορίες δεν φεύγουν.

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, ένιωσα ότι η φροντίδα και η προσοχή που πήρα θα είναι μοναδική και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα τα τελευταία χρόνια ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τίτλοι, ιστορικά παιχνίδια, ευθυμία, λύτρωση. Έζησα όλη την εξτρίμ πλευρά της ζωής μου σε αυτήν την όμορφη πόλη. Από τις πιο χαρούμενες στιγμές, σε αυτές που φοβήθηκα περισσότερο για την ίδια μου την ζωή. Και αυτό μετράει. Είναι αδύνατον να το αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια με τα πιο αγνά μου αισθήματα όλους όσους συνεργάστηκα όσα χρόνια ήμουν εκεί. Αθλητές, υπάλληλοι, φίλοι και άνθρωποι που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, η ιστορία θα ήταν διαφορετική.

Εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτήν την ομάδα που μου έδωσε τόσα πολλά και μου έμαθε έναν διαφορετικό τρόπο για να βλέπω το ποδόσφαιρο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Jabá (@leojaba)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ