Τουρσουνίδης : «Προσπαθούν να κλέψουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ»

Τουρσουνίδης : «Προσπαθούν να κλέψουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στον «Arena FM 89,4» με αφορμή τη συμμετοχή του στο προωθητικό βίντεο του συλλαλητηρίου που οργανώνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αύριο (14/4) στις 15:00 στην Καμάρα.

Ο βετεράνος άσος του Δικέφαλου τα είπε…έξω από τα δόντια για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Για το συλλαλητήριο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στου οποίου το promo video συμμετείχε και ο ίδιος είπε:

«Πλέον έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Μιλάμε για ένα χρόνιο πρόβλημα που ζούμε όλες οι γενιές των ΠΑΟΚτσήδων. Αυτό που γίνεται δεν θα περάσει έτσι. Δεν θα μείνει τίποτα στην τύχη. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι αγανακτισμένη με όσα γίνονται. Το παρών θα είναι παραπάνω από βροντερό για να μην περάσει ένα στημένο ποδόσφαιρο και στημένοι αγώνες για να επωφεληθούν οι σύλλογοι των Αθηνών. Φοβούνται τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι πολύ ισχυρός. Ο Σαββίδης τους έχει μπει στο μάτι, γιατί θέλει να φτιάξει ομάδα για να παίρνει κάθε χρόνο αγωνιστικά το πρωτάθλημα. Προσπαθούν να κλέψουν με κάθε τρόπο το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ».

Για το πόσο δυνατή ομάδα πρέπει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ για να μην χάνει ούτε στα δικαστήρια το πρωτάθλημα τόνισε:

«Φέτος χαρήκαμε στον δεύτερο γύρο, ειδικά, την ομάδα μας. Κατά γενική ομολογία ο ΠΑΟΚ έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Τώρα φτάσαμε να μιλάμε για δικαστήρια και εφέσεις. Δεν μπορούν πλέον αγωνιστικά να σφάξουν τον ΠΑΟΚ. Επινόησαν για ακόμη μία φορά τρόπους έτσι ώστε σε δύο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ να γίνουν όσα έγιναν. Αυτήν την φορά, το ξαναλέω, δεν θα πάει άλλο. Όλοι όσοι είμαστε δίπλα στον ΠΑΟΚ ξέρουμε ότι θα στηρίξουμε τον Ιβάν Σαββίδη. Κανείς πλέον δεν θα μπορεί να κάνει το κομμάτι του».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα:

«Είναι ακριβώς όπως το λέει ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο βίντεο που φτιάξαμε για το συλλαλητήριο. Ο ΠΑΟΚ είναι σαν Λερναία Ύδρα. Κόβεις ένα κεφάλι και πετάγονται δύο άλλα! Ο Γιώργος Κούδας έχει ζήσει κι αυτός τεράστιες αδικίες, ίσως και μεγαλύτερες από αυτές που έζησα εγώ στα δικά μου τα χρόνια. Ολυμπιακό με Κόκκαλη, ΑΕΚ με Μελισσανίδη, Παναθηναϊκό με Βαρδινογιάννη… Δεν υπάρχει λόγος να θυμόμαστε πως επικράτησαν αυτές οι ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς τώρα έχουμε τον κ. Σαββίδη που θέλει να φτιάξει μία ομάδα που θα παίρνει πρωταθλήματα μέσα στο γήπεδο. Αυτό το κατάφερε ήδη ο Σαββίδης. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να αφήσουν τον ΠΑΟΚ να προκόψει».

Για το ότι η ΑΕΚ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

«Θα πάρει αν το πάρει χωρίς να είναι πρωταθλήτρια. Καθαρός πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ. Σε όλους τους τομείς. Δύο παιχνίδια δεν έγιναν. Το πρωτάθλημα δεν ξέρω που θα καταλήξει. Στη συνείδησή μου και όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ. Αντί να μιλάμε αγωνιστικά, μιλάμε για δικαστήρια, εφέσεις, ποινές, και όλα αυτά έγιναν μετά από τα δύο ντέρμπι με αυτές τις συγκεκριμένες ομάδες, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ