Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Τσέριν, αμφίβολος για Αστέρα!

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Τσέριν, αμφίβολος για Αστέρα!

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Τσέριν στον Παναθηναϊκό.

Απρόοπτο και «πονοκέφαλος» από το πουθενά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Ο Άνταμ Τσέριν δεν μπόρεσε να προπονηθεί στη σημερινή προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα λόγω μιας διάτασης στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Σλοβένος χαφ του Παναθηναϊκού ακολούθησε ένα προσεκτικό ατομικό πρόγραμμα και μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρει να προλάβει την ερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε επίσης: Νάπολι: Η Dream Team του Σπαλέτι, ο… Κβαραντόνα και ο ιταλικός νότος που ονειρεύεται εποχές Ντιέγκο (pics, vids)

Αντιθέτως, στα θετικά, η επιστροφή του Γιάννη Κώτσιρα σε κανονικούς ρυθμούς. Θεραπεία ακολούθησε ο Σπόραρ, ενώ ο Βέρμπιτς έβγαλε το ένα μέρος της προπόνησης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με την προσθήκη του Γιάννη Κώτσιρα διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», μια και ο Έλληνας αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Σπόραρ ακολούθησε θεραπεία, ο Τσέριν έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω διάτασης στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Βέρμπιτς συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ