Παναθηναϊκός: Το φετινό 6/6 είναι οιωνός τίτλου (pic,vids)

Παναθηναϊκός: Το φετινό 6/6 είναι οιωνός τίτλου (pic,vids)

Ο Παναθηναϊκός με τη φόρμα που τρέχει την φετινή σεζόν ισοφάρισε μια επίδοση από τη χρονιά που πέτυχε το τελευταίο του νταμπλ.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος τη φανταστική του φετινή πορεία αφού μετά το διπλό στη Τούμπα με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ έκανε το 6 στα 6 και ισοφάρισε μια επίδοση που εκείνη την σεζόν ήταν καθοριστική για το νταμπλ.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2009/10 ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει με στόχο μόνο τη κορυφή μετά το 2004 αφού στο ρόστερ του υπήρχαν παίκτες όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και είχε κάνει το 6/6.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Χάνει Αστέρα ο Σπόραρ – Κάνει αγώνα δρόμου για Λαμία

Τότε οι Πράσινοι είχαν κατά σειρά Εργοτέλη εκτός, Ξάνθη εντός, Πανθρακικό εκτός, Άρη εντός, ΑΕΚ εκτός και Λάρισα εντός. Το σερί ανακόπηκε την έβδομη αγωνιστική όταν στη Καβάλα η τοπική ομάδα έβαλε δύσκολα στο Τριφύλλι που με γκολ του Σισέ στις καθυστερήσεις πήρε ένα βαθμό «χρυσάφι» αλλά ανέκοψε την πολύ καλή πορεία.

Τώρα ο Παναθηναϊκός μπορεί με νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης τη Κυριακή να σπάσει αυτή την επίδοση που είναι η καλύτερη της τελευταίας 25ετιας μέχρι στιγμής αφού το απόλυτο ρεκόρ είναι οι 9 συνεχόμενες νίκες τη σεζόν 1994-1995 που συνοδεύτηκε και τότε με το πρωτάθλημα.

Έτσι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν απέναντι τους ένα ραντεβού με την ιστορία αφού μπορούν να αποδείξουν ότι ήρθαν για να μείνουν στη κορυφή για καιρό και να βάλουν πλώρη για το 21ο πρωτάθλημα που θα σβήσει μια άγονη περίοδο 10 και πλέον ετών που δεν έμπαιναν καν σε συζήτηση για την διεκδίκησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ