Γκατσίνοβιτς: «Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ με την ομάδα»

Γκατσίνοβιτς: «Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ με την ομάδα»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αποθέωσε τους οπαδούς της ΑΕΚ σε συνέντευξή του στην πατρίδα του.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ στην «Opap Arena» και σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα συναισθήματά του.

Ο Σέρβος άσος μίλησε στο «Glas Srpska» και δήλωσε χαρούμενος που μπήκε στην ιστορία του συλλόγου ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην… τρέλα που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ με την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Κλάμπ Μπριζ: Από «σταχτοπούτα» του Champions League μεταμορφώνεται… σε πριγκίπισσα

Όσα είπε ο Γκατσίνοβιτς:

Για τα συναισθήματά του μετά το πρώτο ματς στην «Opap Arena»: «Τα συναισθήματά μου είναι πραγματικά ξεχωριστά. Αυτός ο αγώνας συζητιέται εδώ και ημέρες λόγω του νέου γηπέδου, που φαίνεται υπέροχο. Είμαι στο σύλλογο για λίγο καιρό, αλλά ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ για τους οπαδούς της και πώς περίμεναν αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας ήταν διαφορετικός από τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην ιστορία του συλλόγου».

Για το αν είναι πραγματικά αυτό που λέει ο μύθος, ότι αν ένας παίκτης μπει στις καρδιές του κόσμου της ΑΕΚ δεν πρέπει να έχει… πορτοφόλι μαζί του, γιατί πάντα τον κερνάνε: «Χαχα! Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές πληρώνουν ένα ποτό ή μεσημεριανό γεύμα όταν σε βλέπουν σε ένα εστιατόριο. Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι με το κλαμπ».

Για την «τρέλα» του κόσμου της ΑΕΚ για την ομάδα: «Ευτυχώς πήγαμε στο γήπεδο με το λεωφορείο, οπότε ξεπεράσαμε τον κόσμο πιο εύκολα. Αν είχαμε πάει χωριστά θα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Είναι υπέροχο που οι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ