Κλάμπ Μπριζ: Από «σταχτοπούτα» του Champions League μεταμορφώνεται… σε πριγκίπισσα

Κλάμπ Μπριζ: Από «σταχτοπούτα» του Champions League μεταμορφώνεται… σε πριγκίπισσα

Τον ποδοσφαιρικό πλανήτη έχει βαλθεί να τρελάνει με τα κατορθώματα της στο Champions League η Κλαμπ Μπριζ, κερδίζοντας επάξια μέχρι στιγμής τον τίτλο της ομάδας «έκπληξη» στην διοργάνωση.

Την «τρελή» πορεία της στους ομίλους του Champions League συνέχισε η Κλάμπ Μπριζ καθώς λύγισε μετά τις Λεβερκούζεν, Πόρτο και την Ατλέτικο Μαδρίτης, έφτασε τις 3 νίκες σε 3 παιχνίδια  και «ανάγκασε» όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να «σηκωθεί» και να την χειροκροτήσει όντας μέχρι στιγμής η »σταχτοπούτα»  της διοργάνωσης   που έγινε βασίλισσα.

Με 2-0 σκορ  η Βέλγικη ομάδα υπέταξε  αυτή την φορά τους Ροχιμπλάνκος,  έκανε, όπως είπαμε, το 3 στα 3  και πλέον «φιγουράρει» μόνη πρώτη στην κορυφή του δεύτερου ομίλου με 9 βαθμούς  ενώ παράλληλα βύθισε την ισπανική ομάδα στην τελευταία θέση του ομίλου.

Διαβάστε επίσης: O Αραούχο στα… χνάρια του Ντέμη

Η ομάδα του Χόεφκενς ύστερα από το εντυπωσιακό 0-4 στην Πορτογαλία απέναντι στην Πόρτο δεν πάτησε φρένο αλλά συνέχισε με πατημένα τα γκάζια στέλνοντας στο καναβάτσο το σύνολο του Σιμεόνε και από το απόλυτο αουτσάιντερ του γκρουπ για πρόκριση έχει γίνει πλέον το απόλυτο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρώτη θέση.

Οι Βέλγοι πραγματοποιούν την μέχρι τώρα καλύτερη πορεία στην ιστορία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση αφού ποτέ άλλοτε δεν έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 9 βαθμούς και να έχουν το απόλυτο ύστερα από το πέρας της πρώτης φάσης των ομίλων της διοργάνωσης ενώ ποτέ δεν έχουν καταφέρει να βρεθούν στους »16» καλύτερους.  Κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί φέτος εκτός αν γίνουν πράγματα και θαύματα…

Κάτι επίσης αξιοσημείωτο είναι πως η Κλάμπ Μπριζ διατηρεί μηδέν παθητικό χωρίς να έχει δεχτεί γκολ ακόμα στην διοργάνωση σε 3 αγώνες.

1-0 την Λεβερκούζεν, 0-4 την Πόρτο και 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης και από ότι φαίνεται το βέλγικο τρένο δεν θα σταματήσει εκεί…

Το μόνο που μένει να δούμε είναι πως θα γραφτεί  το τέλος στο παραμύθι των Βέλγων…

 

Επιμέλεια: Φώτης Μανουσόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ