Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ ζήτησε τουρνουά λόγω… Μουντιάλ τον Νοέμβριο

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ ζήτησε τουρνουά λόγω… Μουντιάλ τον Νοέμβριο

Ο Μίτσελ φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να λάβει μέρος η ομάδα σε τουρνουά τον Νοέμβριο λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα τον επόμενο μήνα, καθώς μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου θα δίνει παιχνίδια κάθε τρεις μέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν υποχρεώσεις μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ, ενώ μετά θα επιστρέψουν και πάλι στη δράση στις 22 Δεκεμβρίου.

Όπως οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη, έτσι και ο Ολυμπιακός σκοπεύει να εκμεταλλευτεί αυτές τις 40 μέρες που είναι η διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, προκειμένου να κάνει μια μίνι προετοιμασία και να παρουσιαστεί διαφορετικός στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Μίτσελ από την πλευρά του το έχει υπόψιν του ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσει τους ερυθρόλευκους αυτή η διακοπή και για αυτό τον λόγο φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού να λάβει μέρος η ομάδα σε τουρνουά τον Νοέμβριο.

Οι Πειραιώτες ήδη φέρεται να ψάχνονται προς Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία να λάβουν μέρος σε τουρνουά και να κάνουν μία μίνι προετοιμασία.

Είναι πολύ πιθανό μετά τις 20 Νοεμβρίου, όταν θα έχουν ολοκληρωθεί και τα φιλικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός να φύγει στο εξωτερικό για κάποιες ημέρες, με τον Ισπανό τεχνικό να θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να παρουσιαστεί από το 2023 ουσιαστικά η ομάδα καλύτερη και να πετύχει τους στόχους της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ