ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο, κλινήρης ο Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Αουγκούστο, κλινήρης ο Ζίβκοβιτς

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ! Κλινήρης λόγω ίωσης ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ολιβέιρα.

Ακόμα δύο «πονοκέφαλοι» για τον Ρασβάν Λουτσέσκου εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Ο λόγος για τους Ντόουγκλας Αουγκούστο και Αντρίγια Ζίβκοβιτς οι οποίοι είναι αμφότεροι εξαιρετικά αμφίβολοι για τον αγώνα στη Λιβαδειά.

Ο Βραζιλιάνος χαφ ένιωσε μια ενόχληση στον δικέφαλο και έτσι αποχώρησε από την προπόνηση, συνεχίζοντας σε ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη, ο Σέρβος εξτρέμ ταλαιπωρείται από μια ίωση και έμεινε κλινήρης, απουσιάζοντας επίσης από την προπόνηση.

Στα θετικά, ο Νέλσον Ολιβέιρα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και έτσι αναμένεται να δώσει το «παρών» στον ερχόμενο αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής (07.10) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Οι παίκτες μετα την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε γκρουπ κι εκτέλεσαν ασκήσεις με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, δουλεύοντας σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε κλινήρης. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δούλεψε έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο.Το Σάββατο (08.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για Λιβαδειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ