Ολυμπιακός: Το working hard του Κασάμι και η αντίστροφη μέτρηση (vid)

Ολυμπιακός: Το working hard του Κασάμι και η αντίστροφη μέτρηση (vid)

Ο Ελβετός μέσος δουλεύει σκληρά στον Ρέντη και προετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

«Θηρίο στο κλουβί» είναι ο Παϊτίμ Κασάμι!

Ο Ελβετός μέσος επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι και δουλεύει σκληρά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με στόχο να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μίτσελ. Εναν προπονητή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Νόμος απαράβατος…

Ο 30χρονος χαφ είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» τη διετία 2014-2016, κατακτώντας με τα χρώματα των Πειραιωτών δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ πραγματοποίησε συνολικά 66 συμμετοχές, έχοντας 9 γκολ.

Ο Παϊτίμ Κασάμι ήθελε σαν… τρελός να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο δέθηκε στο πρώτο του πέρασμα και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, με τον έμπειρο μέσο να μετράει πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με τα χρώματα των πρωταθλητών.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, ο διεθνής άσος αμέσως μετά την ανακοίνωσή του από τους Ερυθρόλευκους, ξεκίνησε πρόγραμμα επανόδου, με στόχο να φτάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο κατάλληλο επιθυμητό στάδιο και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Ελβετός όλες αυτές τις ημέρες δουλεύει σκληρά στον Ρέντη, με τον ίδιο μάλιστα την Παρασκευή (7/10) να ανεβάζει βίντεο στα social media από το προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών. «Working hard», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για να αγωνιστεί και πάλι με τα Ερυθρόλευκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ