Ο Μίτσελ «έδειξε» 11άδα ενόψει ΟΦΗ – Τζολάκης, στόπερ Βρσάλικο, Αγκιμπού, Μπακαμπού και Χάμες εκτός

Ο Μίτσελ «έδειξε» 11άδα ενόψει ΟΦΗ – Τζολάκης, στόπερ Βρσάλικο, Αγκιμπού, Μπακαμπού και Χάμες εκτός

To10.gr γράφει για την τελευταία δοκιμή που έκανε Μίτσελ πριν το ΟΦΗ - Ολυμπιακός, την απόφαση για Τζολάκη, Βρσάλικο, Εμβιλά, Αγκιμπού και... Χάμες

Για τον φετινό Ολυμπιακό δεν υπάρχει «εύκολο» παιχνίδι. Είναι όλα αγώνες επιβίωσης. Μέχρι να μπορέσουν οι Ερυθρόλευκοι να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους στα… δικά τους επίπεδα και την ποιότητα του ρόστερ τους, τίποτε δεν θα είναι απλό. Τίποτε δεν θα είναι εύκολο. Και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Με τον Μίτσελ, να ετοιμάζεται να παρατάξει τρίτη διαφορετική 11άδα, στα τρία πρώτα παιχνίδια του. Με τις επιλογές του να περιλαμβάνουν αρκετές εκπλήξεις.

Κατ’ αρχάς έχει σημασία να αναφέρουμε ότι κάτω από τα δοκάρια ο Ισπανός τεχνικός έχει «κλειδώσει» ότι θα ξεκινήσει ξανά ο Κωνσταντής Τζολάκης. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει ουσιαστικές ευκαιρίες και χρόνο στον 19χρονο γκολκίπερ για να εξελιχθεί, να «λυθεί» και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Οι οποίες είναι πολύ μεγάλες.

Με βάση την τελευταία δοκιμή, αλλά και όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Μίτσελ φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει και στην 4άδα της άμυνας, η οποία αναμένεται να αποτελείται από τους Αβιλα, Ρέαμπτσιουκ στα δύο άκρα και τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Αυτό σημαίνει ότι ο Γιαν Εμβιλά θα επιστρέψει στην κανονική του θέση, στο «6». Με τον προπονητή των Πειραιωτών να επιλέγει ακόμη δύο μέσους για να χρησιμοποιήσει μπροστά του. Ο ένας είναι ο Ινμπόμ Χουάνγκ, ο οποίος είναι υγιής, δεν έπαιξε πολύ στο ματς με την Καραμπάγκ, με σκοπό να είναι έτοιμος σήμερα. Και είναι.

Ο δεύτερος φαίνεται ότι θα είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Τον οποίο ο Μίτσελ είχε στην αρχική δοκιμή. Με τη θέση, πάντως, να διεκδικεί και ο Βαλμπουενά, αλλά και ο… Γκάρι Ροντρίγκες.

Από εκεί και πέρα, στην επίθεση είναι δεδομένη η επιστροφή του Σεντρίκ Μπακαμπού σε θέση σέντερ φορ. Ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα δύο άκρα, εκεί αναμένεται να δούμε τους Μασούρα και Μπιέλ. Εκτός αν επιλεγεί να ξεκινήσει ο Γκάρι, κάτι που θα σημαίνει ότι ο Ισπανός θα πάρει θέση πίσω από τον Μπακαμπού, σε ρόλο δεύτερου επιθετικού.

Αναλυτικά, η 11άδα που «έδειξε» ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση αποτελείται από τους εξής: Τζολάκης, ΣΑβιλα, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ινμπομ Χουάνγκ, Αγκιμπού, Μασούρας, Μπιελ, Μπακαμπού.

Κλείνοντας, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Χάμες Ροντρίγκες, ο Κολομβιανός έκανε μόλις… μιάμιση προπόνηση αυτή την εβδομάδα και παρότι είναι υγιής και έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη γάμπα, φαίνεται ότι δεν θα ξεκινήσει, καθώς ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και παράλληλα μπορεί να είναι και επικίνδυνο, με τον κίνδυνο υποτροπής να ελλοχεύει. Πάντως δεδομένα θα τον δούμε να αγωνίζεται στη διάρκεια του αγώνα, κάτι που ισχύει και για τον Μαρσέλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ