ΠΑΟΚ: Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ζίβκοβιτς – Εξετάσεις για Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ζίβκοβιτς – Εξετάσεις για Βιεϊρίνια

Διπλό «πλήγμα» στον ΠΑΟΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μιας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον αποβληθέντα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ αγωνία υπάρχει και για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο ΠΑΟΚ αν και κρατούσε για 93′ την νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, τελικά είδε τον Μπελμόντ να φέρνει στο ματς στα ίσα στην εκπνοή, αφήνοντας έτσι τον Δικέφαλο για δεύτερο σερί ματς μακριά από τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Ωστόσο η βαθμολογική απώλεια δεν ήταν η μόνη που μετρά ο ΠΑΟΚ, μετά το τελικό σφύριγμα μιας και ο Λουτσέσκου έχει μπροστά του πλέον να διαχειριστεί δύο σημαντικούς «πονοκεφάλους» εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο (17/10).

Διαβάστε επίσης: Καλύτερη και από 0-4!

Πιο συγκεκριμένα εκτός για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα στην εκπνοή του ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποχώρησε τραυματίας στο 72′, με τον Πορτογάλο να αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ