Το Deja Vu του Σιδηρόπουλου στη Λεωφόρο (vids)

Το Deja Vu του Σιδηρόπουλου στη Λεωφόρο (vids)

Ιδιες ομάδες. Ιδιες φάσεις. Πρωταγωνιστής και τις δύο φορές ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Με γκολ-πέναλτι του Αϊτόρ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο με 1-0, για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι Πράσινοι δυσκολεύτηκαν απέναντι στον καλοστημένο Αστέρα, αλλά στο τέλος βρήκαν τη λύση από την άσπρη βούλα και έκαναν το «7 στα 7», φτάνοντας τους 21 βαθμούς. Αυτό ήταν το 5ο πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός στο φετινό πρωτάθλημα, με τον Αϊτόρ να σκοράρει για 4η φορά από τα… 11 βήματα, αλλά και για 8η συνολικά.

Μια επίδοση που έχει φέρει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό στην κορυφή της λίστας των σκόρερ και στο +2 από τον δεύτερο Νίκο Καρέλη (6 γκολ). Ο 26χρονος εκτός από το ματς με τον Αστέρα, είχε σκοράρει από το σημείο του πέναλτι και στις αναμετρήσεις με Ιωνικό (1-0), ΑΕΚ (2-1) και ΠΑΟΚ (1-2).

Διαβάστε επίσης: Χαμός στη Λιβαδειά: Άγρια γιούχα για Λουτσέσκου και παίκτες του ΠΑΟΚ

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να δοθεί το πέναλτι, με τον διαιτητή Παπαδόπουλο αρχικά να δίνει επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ πάνω στον Αλβάρες. Ο VARίστας, Τάσος Σιδηρόπουλος, όμως, επενέβη και κάλεσε τον ρέφερι από τη Μακεδονία να δει τη φάση στο βίντεο. Μετά την εξέταση του ριπλέι, ο Παπαδόπουλος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αϊτόρ ευστόχησε και έδωσε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι Αρκάδες διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι ο Αλβάρες δεν έβλεπε τον Αϊτόρ, όταν ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπήκε στη φάση, αλλά ο VARίστας Σιδηρόπουλος και στη συνέχεια ο διαιτητής Παπαδόπουλος (σ.σ αφού είδε το βίντεο) «είπαν» πέναλτι. Μια φάση που έμοιαζε πολύ με την αντίστοιχη που είχε γίνει στο περσινό παιχνίδι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, όταν είχε δώσει πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος ήταν διαιτητής της αναμέτρησης.

Ο Σάντσες προσπάθησε να διώξει, αλλά σήκωσε ψηλά το πόδι του και χτύπησε τον Ριέρα, που ερχόταν από πίσω, με τον διαιτητή από τα Δωδεκάνησα αρχικά να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ο VARίστας τότε, Μανούχος, όμως, επενέβη και ζήτησε από τον Τάσο Σιδηρόπουλο να δει το βίντεο. Ο νησιώτης ρέφερι μετά το on field review γύρισε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε το πέναλτι, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να ευστοχεί και να δίνει τη νίκη στην ομάδα της Αρκαδίας.

Χθες, ο Σιδηρόπουλος ήταν στο VAR και μετά από δική του παρέμβαση ο Παπαδόπουλος άλλαξε την απόφασή του στη φάση του Αϊτόρ με τον Αλβάδες και έδωσε πέναλτι, παρότι αρχικά είχε υποδείξει επιθετικό φάουλ του Ισπανού πάνω στον παίκτη του Αστέρα. Ιδιες ομάδες, ίδιες φάσεις, ίδια τροπή. Παρέμβαση του VAR, on field review, αλλαγή απόφασης και υπόδειξη πέναλτι. Μάλιστα και τα δύο είναι στο ίδιο χρονικό σημείο. Στο 80’!

Δείτε τη φάση στο περσινό ματς στο 2:35:

Και το πέναλτι στο χθεσινό παιχνίδι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ