Τι λένε στη Νορβηγία για Χόβε και Παναθηναϊκό (vids)

Τι λένε στη Νορβηγία για Χόβε και Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Γιόχαν Χόβε της Στρόμσγκοντσετ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Νορβηγία.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα και να μετράει 7×7, όμως την ίδια ώρα φέρεται να κοιτάζει και την αγορά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι πράσινοι αναμένεται να προχωρήσουν σε 1-2 κινήσεις τον Γενάρη και ένα από τα ονόματα που εμπλέκονται είναι και αυτό του Γιόχαν Χόβε. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μέσος που ανήκει στην Στρόμσγκοντσετ είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό στις αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο η περίπτωσή του φέρεται να μην έχει εγκαταλειφθεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από τη Νορβηγία, οι πράσινοι είναι μια από τις ομάδες που παρακολουθούν σοβαρά την περίπτωση του Χόβε, ενώ και ο ίδιος εξετάζει την προοπτική του Τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νορβηγός μέσος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν κι από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί να τον κάνει δικό του.

Από εκεί και πέρα, ο Χόβε είναι βασικός και αναντικατάστατος στην Στρόμσγκοντσετ, έχοντας 25 συμμετοχές με 10 γκολ και 2 ασίστ, ενώ πριν μερικά χρόνια ήταν ψηλά στη λίστα και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και άλλον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ