Σενάρια για επιστροφή Μαρκάνο στον Ολυμπιακό

Σενάρια για επιστροφή Μαρκάνο στον Ολυμπιακό

Ο Ιβάν Μαρκάνο, σύμφωνα με τον ισπανικό και τον πορτογαλικό Τύπο έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις, μεταξύ των οποίων και από τον Ολυμπιακό.

Ο Ιβάν Μαρκάνο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Πόρτο και ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ισπανό αμυντικό αρκετές ομάδες. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ανανεώσει με τους δράκους και σύμφωνα με ισπανικά και πορτογαλικά δημοσιεύματα έχει προτάσεις από την Ισπανία, την Ιταλία, την Αγγλία και την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν η ιστοσελίδα «plazadeportiva» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Βαλένθια και η πορτογαλική «O’Jogo», ο 31χρονος αμυντικός έχει πρόταση στα χέρια του από το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να φαντάζει ως η ομάδα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μαρκάνο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως φέρεται να έχει δώσει προτεραιότητα στη Βαλένθια, λόγω της παρουσίας της στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Σε δηλώσεις του πάντως ο ατζέντης του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ δήλωσε στους Πορτογάλους: «Αυτά είναι σπέκουλα των εφημερίδων και δεν αξίζει να σχολιάσω», ενώ για το ενδεχόμενο να μείνει στην Πόρτο, είπε: «Δεν αποκλείουμε τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ