Ο Χάμες, ο Αναστόπουλος και κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε 40 χρόνια στον Ολυμπιακό

Ο Χάμες, ο Αναστόπουλος και κάτι που συμβαίνει μια φορά κάθε 40 χρόνια στον Ολυμπιακό

Το άστοχο πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες στο Γεντί Κουλέ, ο Νίκος Αναστόπουλος και αυτό που συνέβη άλλη μια φορά πριν από 40 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Γεντί Κουλέ, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1 με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ερυθρόλευκοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ αντέδρασαν στην επανάληψη και με την είσοδο του Χάμες και του Γκάρι Ροντρίγκες ο Μίτσελ άλλαξε όλο το παιχνίδι.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ έδειξε στο χορτάρι την ποιότητα του, παρά το γεγονός ότι έχασε το πέναλτι που εκτέλεσε στο 53ο λεπτό. Ο Χάμες αν και δεν έκανε κακή εκτέλεση είδε τον Μανδά να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο 31χρονος παρόλα αυτά δεν πτοήθηκε από τη χαμένη εκτέλεση και έδειξε την κλάση του λίγο αργότερα με την απίθανη no look κάθετη πάσα στον Γκάρι Ροντρίγκες για την ισοφάριση.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, πως η αποτυχημένη προσπάθεια από την άσπρη βούλα του Χάμες σε συνδυασμό με το χαμένο πέναλτι του Ελ Αραμπί -την προηγούμενη αγωνιστική- κόντρα στον Ατρόμητο, έφερε κάτι που είχε πολλά χρόνια να συμβεί στους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είχε να χάσει πέναλτι για δεύτερη σερί αγωνιστική μετά από 40 χρόνια! Από τις 7/11/82 όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν δει τον Νίκο Αναστόπουλο να αστοχεί από την άσπρη βούλα στο εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ, ενώ στις 21/11/82 ο Μουκέα του Εθνικού είχε  «βγάλει» το πέναλτι του Τόγιας, στο 3-1 υπέρ των Πειραιωτών.

Το πέναλτι του Χάμες που απέκρουσε ο Μανδάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ