Ποιος είναι ο Ανδρέας Ντόι που εμπιστεύτηκε ο Μίτσελ με τον ΟΦΗ (vids)

Ποιος είναι ο Ανδρέας Ντόι που εμπιστεύτηκε ο Μίτσελ με τον ΟΦΗ (vids)

Ο Ανδρέας Ντόι έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ και to10.gr παρουσιάζει όσα θέλετε να ξέρετε για τον 19χρονο που εμπιστεύεται ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» προχώρησε σε μια μεγάλη έκπληξη στην αρχική ενδεκάδα, καθώς ξεκίνησε τον νεαρό Ανδρέα Ντόι στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Ισπανός τεχνικός εμπιστεύεται τον 19χρονο ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τη Β’ ομάδα των Πειραιωτών και του έδωσε την ευκαιρία στην αναμέτρηση στο Ηράκλειο.

Ο Ντόι αγωνίστηκε 45 λεπτά, είχε καλή παρουσία, όμως ήταν άτυχος, αφού στο 40ο λεπτό, ο Τοράλ έκανε το γέμισμα από δεξιά, ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού προσπάθησε με προβολή να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη.

Ο νεαρός μέσος που έπαιξε σαν στόπερ, έδειξε ότι έχει καλά στοιχεία, αλλά η «κακιά» στιγμή και το αυτογκόλ σε συνάρτηση με το γεγονός ότι ο Μίτσελ ήθελε να πιέσει στο δεύτερο ημίχρονο για την ανατροπή τον ανάγκασε να τον βγάλει από το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός τεχνικός πιστεύει στο πρότζεκτ «Ντόι» και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο ίδιος επέλεξε να τον ανεβάσει από το Β’ ομάδα και να προπονείται. Μάλιστα, ο νεαρός ήταν και στην αποστολή στο ματς με την Καραμπάγκ, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να παίξει και σαν αμυντικός χαφ και σαν box to box μέσος, αλλά και σαν στόπερ, δίνει τη δυνατότητα στον Μίτσελ να τον υπολογίζει σε παραπάνω από μια θέσεις.

Ο Ντόι έκανε το ντεμπούτο του στη νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 στην Κρήτη και to10.gr παρουσιάζει όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον 19χρονο. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε σε ηλικία 6 ετών στον ΑΟ Ιάσων, στο Ίλιον. Ξεκίνησε ως δεκάρι μετά οπισθοχώρησε ως αμυντικός χαφ, αλλά γενικά μπορούσε να καλύψει όλες τις θέσεις, όπου είχε πρόβλημα η ομάδα του.

Στον Ολυμπιακό πήγε το 2016 όταν ήταν 13 χρονών, με τη μητέρα του να είναι εκείνη που του είπε ότι θα αγωνίζεται στην Κ15 των Πειραιωτών. Ο νεαρός με το «καλημέρα» ξεχώρισε, ενώ στα μεγάλα του προσόντα ήταν ότι μπορούσε να αγωνιστεί από μικρός σε πάνω από μια θέση. Το είδωλο του ήταν και είναι ο Τσάβι, όμως σε σύγκριση με τον Ινιέστα προτιμά τον δεύτερο επειδή είναι καλύτερος στο επιθετικό κομμάτι…

Ο Ντόι είναι μία περίπτωση παίκτη από τον Ολυμπιακό Β’, που είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αλβανίας. Έχει όμως και ελληνικό διαβατήριο έχοντας γεννηθεί στην Ελλάδα. Ο Ανδρέας Ριχάρδος Ντόι (ή Ντόη) είναι γεννημένος στις 2/2/2003, ενώ είχε χριστεί διεθνής με την Εθνική Αλβανίας U17, μετά με τις Εθνικές Ελλάδας U17 και U19.

Πλέον είναι διεθνής με την U21 της Αλβανίας, έχοντας ήδη κάνει συμμετοχή, ενώ έχει παίξει 26 ματς στον Ολυμπιακό Β’ και έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλά ματς με την Κ17 των ερυθρόλευκων. Μάλιστα έχει σκοράρει και ένα πανέμορφο τέρμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε το γκολ που έχει βάλει κόντρα στην Μπαρτσελόνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ