Kόουλμαν: «Πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις»

Kόουλμαν: «Πρέπει να υποφέρεις για να κερδίσεις»

Ο Κρις Κόουλμαν σε δηλώσεις του στάθηκε στην προσπάθεια της ομάδας του για να κερδίσει το ματς με αντίπαλο τον ΠΑΣ.

Ο Ατρόμητος νίκησε με ανατροπή με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Ο Κρις Κόουλμαν έκανε με τη λήξη του ματς δηλώσεις και στάθηκε στην μαχητικότητα των παικτών του που χωρίς αυτή δεν μπορείς να πάρεις πολύτιμους πόντους και νίκες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Σοκ με Αβιλα!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όταν παίξαμε και απέναντι στον Ιωνικό και νικήσαμε, στη συνέχεια υπήρχαν πολλές προσδοκίες με τη Λαμία, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η νευρικότητα αυξήθηκε. Και σήμερα υπήρχε η νευρικότητα αλλά θα πρέπει να υποφέρεις για να πάρεις στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα.

Είπα στους παίκτες μου ότι ήταν μια μεγάλη πρόκληση το ματς και ότι θα έπρεπε να δώσουμε τη μάχη μας. Γι’ αυτό έπρεπε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για να πετύχουμε την ανατροπή που δείχνει πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας.

Ο Μαυρομμάτης έπαιξε παρότι δεν ήταν ως τώρα στα αρχικά σχέδια και δουλεύει σκληρά χωρίς να παραπονιέται ποτέ. Ο Μουνίθ ήρθε επίσης και έδωσε πράγματα με την ποιότητα του. Είμαστε συνολικά μια πολύ καλή ομάδα και όλοι μπορούν να συνεισφέρουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ