Ολυμπιακός: H έκπληξη του Ελ Αραμπί και το «χρυσό» 5+1 στην επίθεση!

Ολυμπιακός: H έκπληξη του Ελ Αραμπί και το «χρυσό» 5+1 στην επίθεση!

Ο Μαροκινός επιθετικός επιστρέφει νωρίτερα και λογικά, αν όχι με τον ΠΑΟΚ, στο Αγρίνιο ο Μίτσελ θα έχει όλους τους επιθετικούς στη διάθεση του

O Ολυμπιακός ταξιδεύει για το Μπακού και τον αυριανό καθοριστικό αγώνα με την Καραμπάγκ για το Γιουρόπα Λιγκ με τον Μίτσελ να είναι αναγκασμένος να δουλέψει… δύο ομάδες, αυτή της Ευρώπης και αυτή της Ελλάδας εξαιτίας της λίστας και των μεταγραφών που έγιναν μέσα στο Σεπτέμβριο.

Το ευχάριστο βεβαίως για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως στην 11αδα της Ελλάδας μπορεί να υπολογίζει βάσιμα σε ποδοσφαιριστές που ήδη εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές όπως ο Σεντρίκ Μπακαμπού που ο Μίτσελ τον εμπιστεύτηκε τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με τον ΟΦΗ και ο Κονγκολέζος επιθετικός τον αποζημίωσε και με το παραπάνω με τρία καθοριστικά γκολ.

Διαβάστε επίσης: Με την πλάτη στον τοίχο ο Λουτσέσκου στο Καραϊσκάκη

Ο Μίτσελ που βλέπει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να… σπάει τα κοντέρ και να επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Μαροκινός επιθετικός ξεκίνησε ήδη δυνατό πρόγραμμα στην προπόνηση και αν δεν προλάβει τον ΠΑΟΚ (έχει λίγες ελπίδες) θα είναι δεδομένα έτοιμος για την δύσκολη εκτός έδρας αποστολή της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Αρχικά η εκτίμηση έκανε λόγο για 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης για τον Ελ Αραμπί όμως τα πράγματα ανατράπηκαν ευχάριστα και πλέον ο Μίτσελ εφόσον όλα πάνε καλά θα έχει την δυνατότητα σε λίγες μέρες να υπολογίζει στο «χρυσό» 5+1 της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Και να πονοκεφαλιάζει ευχάριστα καθώς θα καλείται να αποφασίσει για το βασικό σχήμα έχοντας πάντως την ευχέρεια πως θα έχει εξαιρετικές λύσεις για τα συνεχόμενα και απαιτητικά ματς που υπάρχουν έως και την διακοπή λόγω Μουντιάλ.

Ο Μίτσελ άλλωστε έχει δείξει την πρόθεση του να παίζει πάντα με δύο επιθετικούς, είτε στο 3-5-2 είτε στο 4-4-2 που έχει εφαρμόσει στην Ελλάδα.

Με τους Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Μπιέλ, Ουι-Τζό και Αμπουμπακάρ Καμαρά να συνθέτουν μια πανίσχυρη πεντάδα που αν υπολογίσουμε και τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει ο σούπερ σταρ Χάμες Ροντρίγκες ερχόμενος από πίσω ως «μαέστρος» στο παιχνίδι του Ολυμπιακού τότε καταλαβαίνουμε πόσο μεγάλη δυναμική έχει η ομάδα στη «γραμμή κρούσης». Τα πρώτα δείγματα του Κολομβιανού αστέρα τα είδαμε στο Ηράκλειο με τον Μίτσελ να τον ετοιμάζει για το βασικό σχήμα με τον ΠΑΟΚ, εκεί όπου θα κληθεί ξανά να κάνει νέα πλάνα βάσει της… ελληνικής 11αδας. Μέχρι τότε όμως προέχει η Καραμπάγκ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ