Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «βγάζει» 11αδα στο… Μπακού

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ «βγάζει» 11αδα στο… Μπακού

Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταλήξει ουσιαστικά στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει την Καραμπάγκ με την τελευταία προπόνηση να είναι το τελικό τεστ για δύο ερυθρόλευκους

Νέες εκπλήξεις και νέα δεδομένα από τον Μίτσελ πριν από τα ευρωπαϊκά ματς. Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει να «ρίξει στη μάχη» του Μπακού τον Αμπουμπακάρ Καμαρά δίπλα από τον Ουι-Τζο Χουάνγκ στην επίθεση και έχει ουσιαστικά αποφασίσει για την 3αδα στο κέντρο της άμυνας όμως το πλάνο του θα «κλειδώσει» μετά την τελευταία προπόνηση που αυτή την φορά θα γίνει στο Μπακού.

Εδώ και πολύ καιρό από την εποχή που ξέσπασε ο κορωνοϊός ο Ολυμπιακός έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν από εκτός έδρας ματς στο Ρέντη, τώρα αυτό άλλαξε με τον Μίτσελ και γυρνάει στα παλιά δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: «Χρυσωρυχείο» το Μουντιάλ για τους μεγάλους – Τα ποσά που θα βάλουν στα ταμεία τους

Ο Ισπανός θέλει η ομάδα του να προπονηθεί στο γήπεδο που θα παίξει το βράδυ της Πέμπτης και εκεί θα αποφασίσει οριστικά όχι τόσο το σχήμα που φαίνεται να έχει κλειδώσει στο 3-5-2 αλλά στους παίκτες που θα το αποτελέσουν.

Η κατάσταση των Βρσάλικο και Μπα θα κρίνει τα πάντα με τον Μίτσελ να έχει μαζί του ξανά τον Σισέ που εκτός απροόπτου θα είναι δίπλα στον Σωκράτη οι δύο σίγουροι στο κέντρο της άμυνας. Ο Βρουσάι παίζει δυνατά για το δεξί άκρο, ο Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό και από εκεί και πέρα στον άξονα ο Μίτσελ καλείται να αποφασίσει πως θα διαχειριστεί τα συνεχόμενα παιχνίδια ειδικά για τον Εμβιλά με δεδομένο πως έρχεται και το ματς με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα. Το καλό είναι πως την άλλη εβδομάδα δεν υπάρχει μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκό παιχνίδι όμως και πάλι ο Μίτσελ τα υπολογίζει όλα.

Μπουχαλάκης, Κούντε και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ διεκδικούν θέση ενώ λογικά οι Μπιέλ, Μασούρας και Γκάρι ίσως μείνουν στον πάγκο και αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ