Παναθηναϊκός: Οι «πονοκέφαλοι» του Γιοβάνοβιτς και τα δεδομένα με Τσέριν και Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Οι «πονοκέφαλοι» του Γιοβάνοβιτς και τα δεδομένα με Τσέριν και Κουρμπέλη

Την προετοιμασία του για το ματς με τη Λαμία ξεκινάει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Τα δεδομένα με Τσέριν και Κουρμπέλη στο «τριφύλλι».

Με το μυαλό στη Λαμία και το 8Χ8 είναι πλέον στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τη πολύ δύσκολη νίκη στη Λεωφόρο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να διατηρούν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει ονειρικό ξεκίνημα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του ωστόσο έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τη Λαμία, κόντρα στην οποία ο Σέρβος θα έχει μερικούς «πονοκεφάλους».

Διαβάστε επίσης: Το FourFourTwo «μίλησε»: Αυτός είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών! (pics)

Ο Σπόραρ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται και έτσι θα είναι σίγουρα απών από την αναμέτρηση. Από την άλλη, στον «αέρα» βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Κουρμπέλης, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα εάν το διάστρεμμα που υπέστη θα τον αφήσει εκτός με τη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, στα θετικά για τον Γιοβάνοβιτς, η επιστροφή του Τσέριν ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του και έτσι θα είναι 100% διαθέσιμος για το ματς με τη Λαμία. Όσο για τους Παλάσιος και Αϊτόρ και οι δυο τους θα είναι «οκ» για την αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ