«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ εν όψει Καραϊσκάκη

«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ εν όψει Καραϊσκάκη

Τραυματισμοί, γκρίνια και σερί απώλειες. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου καλείται να «δέσει» τον ΠΑΟΚ εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το οποίο όπως έχουν έρθει τα πράγματα κρίνει τη... μισή σεζόν.

Η τρίτη σερί βαθμολογική απώλεια του ΠΑΟΚ, έχει φέρει τον Ραζβάν Λουτσέσκου με την πλάτη στον… τοίχο. Κάτι που έχουν αντιληφθεί απόλυτα στα πέριξ του ΠΑΟΚ και πρωτίστως οι συνεργάτες του, οι ποδοσφαιριστές του και ο Ζοσέ Μπότο.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά μίλησαν μεταξύ τους, με τους πάντες να δίνουν το «παρών». Ο Μπότο έκανε την αρχή, σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους και να δείξει την εμπιστοσύνη του προς τον Λουτσέσκου και την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Δυο ματς, μισή (και κάτι) χρονιά…

Στην συνέχεια την «σκυτάλη» πήραν οι αρχηγοί Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί και Ίνγκασον οι οποίοι είχαν τετ α τετ με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, μιλώντας για τα πάντα, εν όψει και του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως… μισή σεζόν. Και για κακή τύχη του Λουτσέσκου, αυτή τη στιγμή τα προβλήματα στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» είναι πολλά, καθώς πέρα από την ψυχολογική πίεση, ο Ρουμάνος προπονητής έχει να διαχειριστεί πολλά αγωνιστικά θέματα, λίγες μόλις ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποτελεί το τελευταίο μεγάλο «χτύπημα» για τον Λουτσέσκου. Ο Σέρβος εξτρέμ αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό και δεν θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη, ενώ εκτός θα είναι για το ντέρμπι στο φαληρικό γήπεδο και ο Βιεϊρίνια, ο οποίος υπέστη θλάση και θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες!

Νοκ άουτ είναι και ο Μπράντον Τόμας, που ταλαιπωρείται από θλάση εδώ και μέρες. Από εκεί και πέρα, στη σημερινή προπόνηση ο Λουτσέσκου είχε έναν λόγο και για να χαμογελάσει. Για την ακρίβεια δύο…

Τόσο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο όσο και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς και να ακολουθούν αμφότεροι ατομικό υψηλής έντασης. Τι σημαίνει αυτό; Προς το παρόν όλα παραμένουν ανοιχτά και για τους δύο.

Και το σημερινό μήνυμα δίνει κυρίως θετικά… vibes, καθώς μέχρι και πριν από λίγες ώρες οι πιθανότητες για τους δύο ποδοσφαιριστές δεν ήταν με το μέρους τους, κάτι που φαίνεται πως πλέον δεν ισχύει.

Ο Λουτσέσκου θα τους περιμένει σίγουρα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν καταλυτικούς ρόλους στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ στη σεζόν. Σίγουρα η ενδεχόμενη παρουσία του καθένα θα βοηθήσει και ψυχολογικά όλη την ομάδα εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ