Νέο πρόβλημα με Τσούμπερ στην ΑΕΚ – Επιστροφές για δύο

Νέο πρόβλημα με Τσούμπερ στην ΑΕΚ – Επιστροφές για δύο

Ο Στίβεν Τσούμπερ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αποχώρησε από την προπόνηση της ΑΕΚ, με τους Μάνταλο και Άμραμπατ να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Με νέο «πονοκέφαλο» για τον Ματίας Αλμέιδα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Πέμπτης για την ΑΕΚ. Ο Στίβεν Τσούμπερ ένιωσε ενοχλήσεις στους αριστερούς κοιλιακούς και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Ελβετός για να διαπιστωθεί το μέγεθος του της ζημιάς.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Μακμάναμαν «επιτέθηκε» στον Τσιμίκα

Αυτό είναι το δεύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει φέτος  ο εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» καθώς είχε και ταλαιπωρηθεί από θλάση και είχε επιστρέψει στην αγωνιστική δράση προ λίγων ημερών.

Κατ’ άλλα ο Στάνκοβιτς παραμένει εκτός λόγω ίωσης, ο Φαν Βέερτ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα ενώ στα καλά νέα της ημέρας Μάνταλος και Άμραμπατ επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Πέτρος Μάνταλος και Νόρντιν Άμραμπατ επανεντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Στίβεν Τσούμπερ αποχώρησε από την προπόνηση λόγω μιας ενόχλησης στους αριστερούς κοιλιακούς και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 9.45».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ