ΕΛ.ΑΣ: «Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία»

ΕΛ.ΑΣ: «Απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία»

Με δελτίο τύπου η ΕΛ.ΑΣ υπενθύμισε πως απαγορεύεται η μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λαμία με στόχο να πετύχει το 8/8 στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει την πορεία του προς τον φετινό τίτλο.

Οι οπαδοί του διψούν να δουν την ομάδα αλλά η ΕΛ.ΑΣ με δελτίο τύπου υπενθύμισε πως απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση στη πόλη της Φθιώτιδας.

Διαβάστε επίσης: Από τον Παναθηναϊκό στους Μπουλς: Αυτός είναι ο νέος συμπαίκτης του Κώστα Αντετοκούνμπο

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας γνωρίζεται ότι, λαμβάνοντας υπόψη Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, την Κυριακή (16-10-2022) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2022 – 2023, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επισημαίνεται ότι, από την γηπεδούχο ομάδα της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964, δεν θα διατεθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ