Βόλος-Λεβαδειακός 2-1: Δεύτερη σερί ανατροπή για τον Βόλο

Βόλος-Λεβαδειακός 2-1: Δεύτερη σερί ανατροπή για τον Βόλο

Μετά τον Παναιτωλικό, ο Βόλος λύγισε με ανατροπή (2-1) και τον Λεβαδειακό. Τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που σκαρφάλωσε ξανά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Η συνήθεια που έγινε… λατρεία για τον Βόλο! Μπορεί να βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε (2-1) του Λεβαδειακού στο Πανθεσσαλικό, δίνοντας συνέχεια στην εντυπωσιακή εφετινή της πορεία.

Ο Βόλος τα πηγαίνει περίφημα στη Super League και με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, ανέβηκε ξανά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στους 17 πόντους οι γηπεδούχοι και στο -4 από την κορυφή, στην προτελευταία θέση ο Λεβαδειακός που μετά από 8 αγωνιστικές, αγνοεί τη χαρά του τριπόντου.

Διαβάστε επίσης:Βεζένκοφ: Σε αυτή τη Euroleague, βλέπουν όλοι την πλάτη του (pics+vids)

Τα πάντα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τα τρία γκολ να σημειώνονται σε διάστημα 14 λεπτών. Με ενα «εκρηκτικό» πεντάλεπτο (62′-67′), ο Βόλος έφερε… τούμπα το ματς, «κλέβοντας» τη νίκη από την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 4′ με τον Μουτίνιο. Ο άσος του Λεβαδειακού πάτησε την περιοχή του Βόλου, αλλά αστόχησε. Στο 22′ από κόρνερ του Φερνάντες, ο Τσοκάνης δεν μπόρεσε με κεφαλιά να βρει στόχο, με τη Λιβαδειά να χάνει κι άλλη σημαντική ευκαιρία στο 25′, όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε την κοντινή προβολή του Τορό.

Στις καθυστερήσεις ο Δούμτσιος από πλάγια απείλησε, με τον Κλέιμαν να κατεβάζει… ρολά για την ομάδα του Μπράτσου.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε δυνατά και στην επανάληψη, ανοίγοντας το σκορ στο 53′. Με φοβερή εκτέλεση φάουλ, ο Μουτίνιο έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του Κλέιμαν για το 0-1.

Το γκολ… αφύπνισε τους γηπεδούχους, που απάντησαν άμεσα. Από κόρνερ του Φερνάντες στο 62′, ο Τσοκάνης σούταρε αρχικά στα σώματα και με δεύτερη προσπάθεια ισοφάρισε. Στο 65′ ο Μάρκοβιτς έδιωξε δύσκολα το απευθείας κόρνερ του Φερνάντες, αλλά στο 67′ ο Ντέλετιτς έφερε… τούμπα το ματς. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αξιοποίησε την ωραία σέντρα του Μεθκίδα και με υπέροχο σουτ έγραψε το 2-1.

Στο 86′, ο Τσιριγώτης σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό, με τον Βόλο να πανηγυρίζει στο τέλος το 5ο τρίποντο της εφετινής σεζόν.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεσκίδα (69’ Νοκέρ), Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς (83’ Ματίγια), Οζέγκοβιτς (76’ Κούτσιας).

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Παναγιώτου (73’ Λούα Λούα), Βινίσιους, Τσάπρας, Λιάγκας, Μεχία, Νίκας, Μουτίνιο, Τορό (73’ Χαμόντ), Βρακάς (46’ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (61’ Τσιριγώτης).

Το 0-1 με τον Μουτίνιο:

Η ισοφάριση του Βόλου:

Το 2-1 με τον Ντέλετιτς:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ