Άρης: Με 4-2-3-1, πέντε αλλαγές και Ετέμπο κόντρα στον Ιωνικό

Άρης: Με 4-2-3-1, πέντε αλλαγές και Ετέμπο κόντρα στον Ιωνικό

Ο Νιγηριανός μέσος θα κάνει ντεμπούτο στο σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό, ενώ ο Πάρντιου αλλάζει το σύστημα και διαφοροποιεί σημαντικά την ενδεκάδα.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Άρη θα κάνει στο σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Ετέμπο. Ο Νιγηριανός θα είναι ο παρτενέρ του Νταμπό στα αμυντικά χαφ. Αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή που κάνει στην ενδεκάδα της ομάδας του ο Πάρντιου, που άφησε εκτός και τον Μανού Γκαρθία.

Ο Άγγλος τεχνικός άλλαξε το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1. Ο Κουέστα είναι ο τερματοφύλακας, ενώ ο Οντουμπάζιο θα αντικαταστήσει τον Εμπακατά στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού στο αριστερό, ενώ οι Ενκουλού και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Βεζένκοφ: Σε αυτή τη Euroleague, βλέπουν όλοι την πλάτη του (pics+vids)

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Καμάτσο θα αντικαταστήσει τον Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, έξω ο Μανσίνι θα ξεκινήσει στην αριστερή. Ο Πάλμα θα αγωνιστεί σε ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ στην κορυφή αντί του Γκρέι θα ξεκινήσει ο Ζερβίνιο.

Η εντεκάδα του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Αντούνες, Σάκιτς, Κάνιας, Φαντιγκά, Άοσμαν, Ελευθεριάδης, Μάντζης, Λοβέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ