Νιόπλιας: «Θα μας βοηθήσει αυτός ο βαθμός»

Νιόπλιας: «Θα μας βοηθήσει αυτός ο βαθμός»

Ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του δήλωσε πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και ότι ο βαθμός είναι χρήσιμος για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο ΟΦΗ με γκολάρα του Ντιουσέ ισόφαρισε στο 90′ τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό για την οικονομία του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στη NOVA και δήλωσε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και ο βαθμός θα είναι χρήσιμος για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Η ραψωδία Γιαννιώτη, ο 12ος… κορυφαίος Σιδηρόπουλος και το μαρς- πέναλτι που έγινε επιθετικό φάουλ στο 90’+8’ (vid)

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, 50 – 70 ήμασταν πολύ καλοί, τα Γιάννενα ρίσκαραν και σκόραραν, εμείς δεν το παρατήσαμε το παιχνίδι και είναι καλός βαθμός για εμάς. Θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία μας, έχουμε μια σημαντική εβδομάδα που έρχεται και θέλουμε να την τελειώσουμε καλά.

Έχουμε γεμάτο ρόστερ και χρειάζονται όλοι οι παίκτες. Έχουμε βάλει στόχο να είναι μια καλή εβδομάδα, ξεκινήσαμε με τον ΠΑΣ, πάμε να παίξουμε με την Κηφισιά και θέλουμε να κλείσουμε με την Λαμία με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ