Βράζουν με τον Φωτιά στον Παναθηναϊκό- «Αλητεία»

Βράζουν με τον Φωτιά στον Παναθηναϊκό- «Αλητεία»

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία του Φωτιά. Τι του καταλογίζουν...

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από τη Λαμία για το 8Χ8, σε μία νίκη βέβαια με πολλές απώλειες αφού πέντε παίκτες των «πράσινων» αποχώρησαν από το ματς τραυματίες. Στο «τριφύλλι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Φωτιά, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όσα συνέβησαν στο παιχνίδι πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Η αναφορά βέβαια γίνεται ξεκάθαρα για το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας που στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως έγινε με την ανοχή του Έλληνα διαιτητή. Παράλληλα επισημαίνεται πως η ΠΑΕ θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την ομάδα της και να μην επιτρέψει αλλοίωση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Με εκπλήξεις η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει ΠΑΟΚ

«Ο ορισμός του διαιτητή Φωτιά μας προκάλεσε εξ αρχής ανησυχία. Όσα όμως συνέβησαν στη Λαμία ξεπέρασαν κάθε όριο και μας πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε μέσο για να διασφαλίσει τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών μας, την πορεία της ομάδας αλλά και τη μη αλλοίωση του φετινού πρωταθλήματος. Συγχαίρουμε δημόσια τους παίκτες μας και όλη την ομάδα που απάντησαν με ποδόσφαιρο στην αλητεία που στήθηκε σήμερα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «πράσινοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ