Σε δύσκολη θέση (φρέσκος) Super League προπονητής – Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης του

Σε δύσκολη θέση (φρέσκος) Super League προπονητής – Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης του

Με το ένα πόδι εκτός Τρίπολης βρίσκεται ο Ηρακλής Μεταξάς, μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Αστέρα με τον Παναιτωλικό. Ποιος είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Ένα αρκετά καλύτερο ξεκίνημα περίμεναν στην Τρίπολη φέτος. Ο Αστέρας δεν κατάφερε να «λυγίσει» τον Παναιτωλικό το βράδυ της Κυριακής μέσα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία και έτσι πήραν από έναν βαθμό.

Μια εξέλιξη η οποία μπορεί να φέρει με το… καλησπέρα έναν ακόμα προπονητή εκτός. Ο λόγος για τον Ηρακλή Μεταξά. Στο στρατόπεδο του Αστέρα Τρίπολης επικρατεί δυσαρέσκεια και έντονος προβληματισμός, ειδικά μετά και την τελευταία απώλεια με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Ντέρμπι ειδικών συνθηκών και χωρίς περιθώρια απωλειών

Οι Αρκάδες μετράνε μόλις μια νίκη μετά το πέρας οκτώ αγωνιστικών, κάτι το οποίο δεν έχει αφήσει καθόλου ικανοποιημένη τη διοίκηση αλλά και τον κόσμο ο οποίος αποδοκίμασε έντονα τον Ηρακλή Μεταξά μετά το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Μάλιστα, πέρα από τα αποτελέσματα, η εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο του Μεταξά είναι πολλές φορές και αποκαρδιωτική, κάτι το οποίο έχει φέρει ακόμη μεγαλύτερη γκρίνια γύρω από την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή που μοιάζει να κουβαλάει και το μεγαλύτερο φορτίο τη δεδομένη στιγμή.

Στον Αστέρα πάντως γίνονται ήδη κινήσεις και ενέργειες και μάλιστα φέρεται να έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης, σε περίπτωση φυσικά που αποφασιστεί οριστικά να απομακρυνθεί ο Μεταξάς. Ο λόγος για τον Γιάννης Ταουσιάνης.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Λεβαδειακού, φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Μεταξά για τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Μέχρι στιγμής φυσικά, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, καθώς στο στρατόπεδο του Αστέρα δεν επιθυμούν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις και να προχωρήσουν σε ενέργειες τις οποίες μπορεί και να μετανιώσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ