Σάκιτς: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να φύγω από τον Άρη»

Σάκιτς: «Δεν ήταν δική μου απόφαση να φύγω από τον Άρη»

Για την αποχώρησή του από τον Άρη μίλησε ο Εμμάνουελ Σάκιτς.

Ο Εμμάνουελ Σάκιτς επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Ιωνικό να ηττάται με 2-1 από τον Άρη.

Ο 31χρονος παίκτης ήρθε αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα και με δηλώσεις στο Metropolis 95.5, υπογράμμισε, πως δεν ήταν δική του η απόφαση αποχώρησης από την κίτρινη πλευρά της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Ντόρσεϊ και Ντάλας Μάβερικς – Είναι επίσημο

«Ένιωσα ότι θα… μπερδευτώ με τα αποδυτήρια. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή για εμένα γιατί πάντα ήμουν στο γήπεδο σαν παίκτης του Άρη. Ημασταν προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο παιχνίδι και το δείξαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν καλοί. Ο Άρης βέβαια έχει ποιοτικές μονάδες και γύρισε τον αγώνα, αλλά του βάλαμε δύσκολα. Και τα λίγα λεπτά καμιά φορά για τον Άρη είναι αρκετά.

Είμαστε μία ομάδα η θέση της δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά μας. Ο Άρης είναι νέα ομάδα, με καινούργιο προπονητή και παίκτες. Δεν είναι εύκολο να βρει ρυθμό. Εμείς το ξέραμε αυτό, μπήκαμε δυνατά και μέχρι ένα σημείο καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν θα είχε την δυνατότητα να αγωνίζεται στον φετινό Άρη: «Θα μπορούσα να παίξω, αν επέλεγαν να παραμείνω. Το έχω ξαναπεί, δεν ήταν δική μου απόφαση να φύγω από την ομάδα και τώρα είμαι στον Ιωνικό».

Για το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος ο Άρης: «Λείπω 4 μήνες και δεν την ξέρω από μέσα την ομάδα. Δεν γνωρίζω τι γίνεται. Οταν ήμουν εγώ είχαμε φανταστικούς χαρακτήρες και είχαμε ένα σύνολο που είναι δύσκολο να το ξαναφτιάξει ο Άρης».

Για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος: «Είναι πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Ομάδες από χαμηλά, όπως ο Βόλος και ο Ατρόμητος έρχονται δυνατά, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και αυτό το κάνει ενδιαφέρον. Επίσης η ΑΕΚ βλέπουμε ότι αρχίζει να κερδίζει».

Για την συνύπαρξη με τον Κάνιας: «Μιλάμε πολύ και για το πέρασμά μας από Άρη και ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός, αρχηγός για εμάς στον Ιωνικό και δημιουργεί πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι ευχάριστος. Είναι σημαντικός για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ