Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Η βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ολοκληρώθηκε απόψε (17/10) η 8η αγωνιστική της Superleague με το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο «Δικέφαλος του βορρά» επικράτησε με σκορ 2-1 και έτσι ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 15 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν στους 14 βαθμούς και την 5η θέση.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του επικρατώντας με σκορ 2-0 της Λαμία εκτός έδρας. Οι Πράσινοι παρέμειναν φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 πόντους, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους 7.

Η ΑΕΚ αγχώθηκε κόντρα στον Ατρόμητο στην «OPAP Arena», όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι η Ένωση ανέβηκε μόνη δεύτερη με 18 πόντους, ενώ οι Περιστεριώτες παρέμειναν στους 11 βαθμούς και την 8η θέση.

Ο Άρης έκανε την ανατροπή κόντρα στον Ιωνικό, του οποίου και επιβλήθηκε με σκορ 2-1. Το σύνολο του Άλαν Πάρντιου έφτασε τους 14 πόντους. Από την άλλη πλευρά, οι Νικαιώτες παραμένουν στον πάτο της βαθμολογίας δίχως «τρίποντο» και με 2 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ