Απάντησε στον Καφετζόπουλο ο εκπαιδευτής του Οδυσσέα: Η «επιλεκτική μνήμη», το «γεράκι» και το «εσώρουχο»

Απάντησε στον Καφετζόπουλο ο εκπαιδευτής του Οδυσσέα: Η «επιλεκτική μνήμη», το «γεράκι» και το «εσώρουχο»

Τι απάντησε στον Καφετζόπουλο ο εκπαιδευτής του Οδυσσέα, Σταύρος Αθανασίου.

Κατά της παρουσίας του αετού στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena» είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την αντίθεσή του, με τον εκπαιδευτή του Οδυσσέα, Σταύρο Αθανασίου, να περνάει στην αντεπίθεση.

Ο εκπαιδευτής του αετού της ΑΕΚ σήκωσε το… γάντι, υπενθυμίζοντας στον Αντώνη Καφετζόπουλο ένα περιστατικό από το παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Τι αλλάζει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Αγαπητέ κύριε Καφετζόπουλε, η επιλεκτική σας μνήμη σας καθιστά ΑΚΑΛΥΠΤΟ !!!!!

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανάρτηση σας για την πτήση και την παρουσία του Οδυσσέα μέσα στο Ναό μας…..

Σαφώς και δεν θα χρησιμοποιήσω την γλυκύτατη φρασεολογία σας που σίγουρα τραβάει το ενδιαφέρον για ανάγνωση της ανάρτησης ……Αλλά θα σας θυμίσω κάτι….

Ομολογουμένως πέρασαν αρκετά χρόνια, αλλά απ΄ότι θυμάμαι δεν είδα μια παρόμοια ανάρτηση το 2010 όταν στην Πασίγνωστη ταινία του κ.Καλογεροπουλου οι Ιππεις της Πυλου με σωρία από αξιόλογους ηθοποιούς και τεράστια επιτυχία …..μας αναθέσατε(η παραγωγή ),από κοινου με εταίρο γνωστό γερακάρη να εκπαιδεύσουμε ένα γεράκι στο τέλος της ταινίας να πιάσει το εσώρουχο της ηθοποιού στον αέρα μετά από επίμαχη σκηνή!!!Σαφώς και δεχτήκαμε και τότε όπως και τώρα(Περίπτωση Οδυσσέα) να εκπαιδεύσουμε το αρπακτικό για κάτι τόσο πρωτότυπο γιατί η Ιερακοθηρια εκτός των ‘αλλων εκφάνσεων που έχει είναι ΤΕΧΝΗ!!! Να υπενθυμίσουμε ότι για χάρη ταινιών εκδηλώσεων δραστηριότητων, ντοκυμαντέρ παγκόσμιων συνεργαζόμαστε με χιλιάδες ζώα πετούμενα και μη, πάντα εκτρεφόμενα και πάντα με τον έλεγχο και την φροντίδα του εκπαιδευτή τους!!!

Τέλος είμαι στην διάθεση σας να σας ενημερώσω για διαφορές ανάμεσα σε άγρια εκτρεφόμενα κτλ πτηνά, και οτιδήποτε διέπει αυτά και τις δραστηριότητες τους ….

Υ.Γ Η σκηνή είναι screenshot από το YouTube για αυτό δεν έχει καλή ανάλυση ,αλλά σίγουρα θα την Θυμάστε!!!!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ