Με κόσμο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ

Με κόσμο στη Λιβαδειά η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εξασφάλισε εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Με τον κόσμο στο πλευρό της και στη Λιβαδειά η ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα (24/10, 18:00), η Ενωση του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό και -όπως έγινε γνωστό- εξασφάλισε 500 εισιτήρια για τη Θύρα 4 του γηπέδου.

Διαβάστε επίσης: Η ιεραρχία στο «10», ο Χάμες, η «αλλαγή» Ματιέ, η ιδιαιτερότητα με Μπιέλ, οι Αγκιμπού, Χουάνγκ και ο… Φορτούνης

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι την Παρασκευή 21/10/2022 αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Δευτέρας (24/10/2022, 18:00) με την ΑΕΚ.

Μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (20/10), έγινε αποδεκτό το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη διάθεση 500 εισιτηρίων στη Θύρα 4.

Οι τιμές των εισιτηρίων αναλυτικά είναι οι εξής:

ΘΥΡΑ 1: 25€
ΘΥΡΑ 3 Betshop: 25€
ΘΥΡΑ 2 VIP: 50€
ΘΥΡΑ 4: 20€

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το APOL Store στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα).

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως τις 20:00 και τη Δευτέρα (ημέρα του αγώνα) από τις 09:00 έως τις 16:00.

Σημειώνεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Συστήνεται στους φιλάθλους να προμηθευτούν το εισιτήριό τους εγκαίρως από το APOL Store, καθώς την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά τα εκδοτήρια.

Τα παιδιά και οι νέοι έως 13 ετών θα μπορούν να εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στις θύρες 1 & 3 Betshop, αφού πρωτίστως έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Επιπλέον, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το APOL Store έως και την Κυριακή στις 14:00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ