Άρης: Κρίσιμη μέρα για Μαντσίνι

Άρης: Κρίσιμη μέρα για Μαντσίνι

Η συμμετοχή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο εκτός έδρας ντέρμπι (23/10) με τον Παναθηναϊκό, θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι θα δοκιμάσει να πάρει μέρος στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης και να δηλώσει «παρών» ενόψει του κυριακάτικου (23/10) εκτός έδρας ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι ελπίδες για να προλάβει το ματς της Λεωφόρου έχουν μειωθεί.

Ο Πάρντιου θα περιμένει μέχρι σήμερα τον ποδοσφαιριστής, ενώ έχει αρχίσει να εξετάζει και τις εναλλακτικές λύσεις. Ο Γκαρσία φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του συμπατριώτη του στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Άγγλος τεχνικός του Άρη, πάντως, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ενώ υπάρχουν θέσεις για τις οποίες αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Ο Μπράμπετς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και διεκδικεί, μαζί με τον Ενκουλού, τη θέση του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Γκαρθία, ενώ οι Ντιόπ και Νταμπό είναι υποψήφιοι για μια θέση δίπλα στον Ετέμπο στα αμυντικά χαφ. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης δοκιμάστηκαν τόσο ο Γκρέι, όσο και ο Ζερβίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ